Seksikertomuksia venäläinen nainen sängyssä

seksikertomuksia venäläinen nainen sängyssä

Kyllä juovat ja siitäkin syystä venäläisten mieseten keskimääräinen elinikä on romahtanut katso vaikka tilastoja. Alkoholismi ja väkivalta käyvät käsi kädessä, joten senkin puolesta uskon, että venäläisten miesten väkivaltaisuus on todellista.

En väitä, etteikö samaa ongelmaa olisi meilläkin, mutta ehkä vähemmän kuitenkin. On oikein että ilmoitat poliisille sosiaali viranomaislle jos naapurissasi on väkivaltaa ja lapset kärsivät. Toisinsanoen, syntymämaa siis määrää yksilön väkivaltaisuuden? Minä luulin, että se on luonteenpiirre tai geeneistäkin ehkä johtuvaa Ja kyllä ne suomalaisetkin miehet aikas paljon viinaa vetävät Eivät tosin kaikki, ehkä sen määrää jokin muu kuin syntymämaa Ja tuon ajattelumallisi perusteella voisi äkkiseltään olettaa, että venäläisnaiset taas ovat kaikki huoria.

Venäläisten miesten keskimääräinen odotettavissa oleva elinikä on alle vuotta. Tähän suurena syynä on alkoholin kulutuksen suuri määrä. Muita syitä ovat mm. Suomalaisten miesten keskimääräinen elinikä on vajaat vuotta. Väkevien juomien kuluttaminen on keskittynyt Itä-Eurooppaan.

Venäjä, Latvia, Romania, Slovakia ja Tsekki ovat viinojen kuluttajien kärkipäätä. Viinaa kului Venäjällä yli kuusi ja Latviassa noin 5,5 litraa henkilöä kohti prosenttisena alkoholina. Suomi on tässä kohtaa sijaluvulla 16, kun meillä juotiin väkeviä juomia 2,1 litraa puhtaaksi alkoholiksi muutettuna vuonna Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Niinkuin varmaan huomasit, että hän viittasi tilastoihin. Mistähän tiedot ovat kerätty ellei kysisestä maasta. Tuskin väkivaltaisuus on geeneissä, mutta kylläkin elinympäristö,kulttuuri, kasvatus ja muut elementit vaikuttavat ihmisen kehitykseen ja näin ollen venäläisen miehen ominaispiirteet ovat tilastojenkin mukaan väkivaltaiset.

Olihan se niin että mies Venäjällä kuitenkin haluaa olla se määräävä osapuoli perheessä ja siellä tuskin on tasa- arvo kovinkaan kehittynyt, kun ei myöskään kansan demokratiaa. Ensinnäkin treffeillä hän oli aina tarjoamassa kahvit,leffat ym.. Eli alussa oli hyvin herrasmiesmäistä ja kohteliasta käytöstä,ja se teki positiivisen vaikutuksen, vaikka tuntuikin hämmentävältä..

Mies on selkeästi perheen pää Meillä se ilmeni sängyssä,sillä hänestä tuntui oudolta,että minä olin myös "aktiivinen" ja mukana menossa muutenkin kuin että makaan vain lahnana ja hän tekee kaiken. Hänen täytyi tuntea hallitsevansa tilannetta,ja olla se MIES siinä tilanteessa.. Ja juuri tuo "valloittaminen" josta joku tuolla puhuikin jo oli myöskin huomattavissa.. Aivan Yht´äkkiä se kuitenkin kyllästyi,ja jätti mut. Tuli vaan sellanen olo,että sen piti vaan saada voittaa mut puolelleen kun en heti ollut ihan messissä ja kun on lopulta sitten sai mut niin,heippa!

Tää on tietty vaan spekulointia,eikä varmaankaan johtunut sen venäläisyydestä sen enempää.. Ei vaan sit sovittu yhteen,eikä sille mitään voi. Nykyään tämä kyseinen henkilö on aika pelimies.. No,siitä vaan,en yhtään ihmettele että naisia on,koska on se sen verran hyvännäköinen mies!

Olen kyllä kuullut eräältä venäläissyntyiseltä tuttavaltani,että venäläismiehet olisivat pohjimmiltaan väkivaltaisia ja dominoivia ja alkoholille persoja.. Ja mitä helvettiä sitten suomalaismiehet ovat?? Ei tarvitse kuin vilkaista perheväkivaltatilastoja.. Se sanoikin että sitä ärsyttää suomalaisten varsinkin miesten laiskuus,etteivät he edes yritä hakea töitä,vaikka varmasti voisi jotain töitä löytyäkin, jos vain viitsii edes nähdä vaivaa.

Tuota sen asennetta työntekoon ym. Että ehkä olis siitä kyllä joillain suomalaismiehillä hyvä ottaa oppia! Tämäkin asia ei tietenkään ole yleistettävissä kaikkiin venäläisiin eikä myöskään suomalaisiin,mutta silti. On se ikävä että teidän seurustelusuhde ei ole kestänyt. Olen kuitenkin positiivisesti yllätynyt siitä, että vaikka te erositte sun kuva venäläisistä miehistä vain parani: Se että sun ex-poikaystävä maksoi treffeilla kahvit, leffat jne.

Eli se, että mies makssa laskun ei tarkoitta sitä, että nainen olisi riippuvainen hänestä tai on velka hänelle jotain. Mun mielestä se on vaan jotenkin "noloa",jos toinen maksaa treffeillä,mutta kuitenkin ihailen sitä.

Vaikka siis venäläismiehillä se on silti enemmän itsestäänselvyys ja tapa,kuten sanoit; No,ehkä minunkin vain kannattaisi jatkossa heittää liika ylpeyteni menemään,ja ottaa tarjotut treffikahvit vastaan häpeilemättä!

Onhan se kuitenkin kohtelias ele mieheltä ja täten antaa hyvän kuvan ,eikä se tosiaan kuitenkaan mun "itsenäisyyttäni" mihinkään vie! Itse en ainakaan niin ajattele,että kun mies nyt maksaa kahvin,niin olisin hänelle jotain velkaa,tai minun kuuluisi antaa joku vastapalvelus..

Jos sinusta tuntuu että on noloa, jos mies maksaa treffeilla sä voit aina sanoa, että haluat maksaa oman osuuden. On vaikea sanoa mitä jonkun tietyn miehen päässä liikku: Mielestäni jos mies itse kutsuu illalliselle ja halua maksaa laskun, niin hän ei voi odottaa saavansa sen takia seksiä. Ja jos odottaa sitä, hän on tyhmä: En odottanut näin paljon vastauksia, kiitos vaan kaikille ja lisääkin kelpuutetaan.

Heräsi tässä vielä sellainen kysymys, että ovatko venäläiset miehet yleensä puheliaampia tai hiljaisempia kuin suomalaiset? Kaikki tuntemani venäläiset ovat vaikuttaneet vähän hiljaisen puoleisilta, vaikka voihan olla vain sattumaa.. Venäläismiesten hyvät tavat täällä tulikin esille, mikä ON kyllä totta! Kuten jo sanoin, venäläinen nuorimies on ainut työpaikallani joka minua tervehtii ja muistaa aina myös sanoa heipat lähtiessään.

Suomalaiset nuorukaiset eivät sano mitään ja perskele ottavat työkalutkin lupaa kysymättä.. Ei kai nuoret miehet suomessa ajattele, että jos nuorelle naispuoliselle työkaverille puhuu niin heti se "merkitsee jotain"?

Itse olen avoliitossa suomalaisen kanssa ja meillä on lapsinki! Mutta siitä että venäläiset miehet hakkaa ja juo on ehkä joittenkin kohdalla oikeen mutta ei pidä yleistää! En tiedä mitä itse tekisin mutta jos löytäisin itse kunnon venäläisen miehen niin kyllä vaihtaisin Suomessa on niin paljon perheväkivaltaa -hurjimpien tilastojen mukaan joka kolmatta naista hakataan kotona- etten oikein jaksa uskoa, että siitä voisi enää "panna paremmaksi". Jostain kumman syystä yleensä vain määrätynlaiset miehet hakevat Venäjältä naisen itselleen.

Venäjältä hakevat vaimoa myös miehet jotka ovat kyllästyneet suomalaisakkojen aggresssiivisuuteen, huonoihintapoihin ja epänaisellisuuteen. Enkä nyt puhu itsestäni. Mulla on suomalainen vaimo. Onnea sinulle, jos tuntuu että tunne on vielä molemmin puolinen.

Mutta kulttuuri ero on joissain asioissa iso. Esimerkiksi kokemuksesta tiedän, että venäjällä otetaan yleensä mitä halutaan. Vaika päällisin puolin toisia arvostetaan, mutta jokainen on oppinut olemaan varovainen ja pitämään omastaan kiinni.

Raha on monesti tärkeämpi, kuin sinä itse. Suoraan sanoen henki on halpaa ja hyväksikäyttö "normaalia". Olen itse puoliksi venäläinen, puoliksi suomalainen. Olen asunut Venäjällä 14 vuotta, Suomessa Tiedän siis jonkun verran venäläisistä! Venäjällä tasa-arvo naisen ja miehen välissä on eri tasolla kun täällä! Eli kyllä avioliitossa tai pitkässä seurustelussa mies yrittää dominoida, vaikka alussa hän on herrasmies!

Minulla on kavereita Moskovassa, joiden kanssa vietin yhden viikon noin kuukausi sitten! Kun mies menee juhlimaan, vaimo jää kotiin, ikävä kyllä! Miehillä oli rakastajattaret ravintolassa mukana, huomattavasti nuorempia kun ne itse! Miehet olivat noin v. Pettäminen siellä paljon yleisempää kun täällä! Vaimot tietää siitä varmasti ja hyväksyvät sen! Mä puhun nyt ylimmän tason perheistä, eli lääkäreistä, juristeista jne.. Me oltiin minun yhden tyttökaverin kaverin kämpillä yötä!

Sen tytön poikaystävä tuli käymään, tyttö suuteli sitä poika, hymyili ja kysyi: Se taas johtuu siitä, että siellä tutustuminen onnistuu myös rillipäiseltä insinööriltäkin helposti!

Rahaa ratkaisee siellä kaiken! Myös korkeakoulutus kaiken A ja O!!! Nämä on vaan minun kokemukset Moskovan reissusta, enkä halua yleistä! Olin siellä yhden viikon, ja kulttuurisokki minulle oli valtava, vaikka olen sieltä kotoisin! Mutta sellaista ainakin minun kaveripiirissä oli, siis Venäjällä! Suomalastunneet venäläiset on eri juttu! Olen suomalainen nainen ja minulla on venäläinen mies ja meillä on yhteinen lapsikin.

Asumme Suomessa, itse en osaa venäjää kuin muutamia sanoja ja lauseita, puhumme keskenämme siis suomea, ja tämä aiheuttaa joskus hankaluuksia, kun mieheni ei voi täydellisesti ilmaista itseään minulle. Kokemusta on myös suomalaisista miehistä, ja näiden kokemusten perusteella sanoisin, että venäläinen mies on enemmän mies kuin suomalainen. Mutta tämä mieheni on myös ainut joka on pahoinpidellyt minua.

Jos suomalaisen miehen kanssa tuli riitaa ja heillä keitti yli, he löivät vaikka seinään mutta eivät koskeneet minuun, kun taas tämä venäläinen lyö tai potkii minua, kasvattaa kuulema minua..

Niin oli minunkin mies niiiiin ihana alussa, en voinut uskoa, että joku näin mahtava ihminen voisi minuun ihastua.. En halua missään nimessä yleistää, minulla on suomalainen kaveri jolla on suomalainen mies joka hakkaa tätä kaveriani, että eiköhän näitä hakkaajia löydy kaikista maista ja kulttuureista. Meillä mies myös tiskaa ja siivoaa, ja osallistuu vauvan hoitoon, olen kuullut etteivät monet venäläiset miehet tee näitä asioita.

Venäjällä nainen on nainen ja mies on mies, esim. Venäläinen mies käyttäytyy paremmin ja kohteliaammin kuin suomalaiset, haluan taas korostaa että tämä on minun mielipiteeni!

Itse en - siltikään että mieheni joskus "näyttää minulle kaapin paikan" - voisi kuvitella enää olevani suomalaisen miehen kanssa. Meillä on perheessä tasa-arvo paitsi riidoissa.. Käyn ulkona useammin kuin mieheni. Meillä on mahtava elämä paitsi silloin kun tulee riitaa. Mies voi sanoa minua paskaksi, mutta jos tai kun, koska niin teen joka kerta sanon takaisin, saan turpaan.

Tämä on ainut asia jonka voin kokea alistavana. Mieheni on sellainen, että kyselee minulta paljon, esim juuri äsken tuossa kävi kysymässä saisiko hän valmistaa meille ruoan huomenna. Eli jos joku väittää että mies haluaa pitää valtaa, niin ei meillä ainakaan.

Ja minä ostan itselleni paljon enemmän kaikkea tavaraa ja vaatteita, kuin mieheni. Seksi on paljon parempaa kuin suomalaisten kanssa edes yhteensä oli, mutta yleensä se menee niin, että mies haluaa vain silloin kun saa itse tehdä aloitteen. Joskus saan hänet lämpenemään, mutta se pitää tehdä "varovasti" jos meinaan saada seksiä.

Mieheni ei tykkää jos nainen on liian hyökkäävä, taitaa kuulua venäläiseen kulttuuriin. Seksissä mies tykkää kaikesta, välillä niin että itse on "vallassa" välillä niin että minä määrään tahdin ja asennon.. Eli samat "tavoitteet" meillä on..

Tärkeää miehelleni on, että minä nautin. Mitäs muuta osaisin kertoa?? Pettämistä ei ole, jos joku meidän suhteessa pettäisi uskoisin sen olevan minä ennemmin kuin mieheni.

Miten voin olla varma? Joku taisikin mainita, että alussa mies on kohtelias ja kun naimisiin mennään niin muuttuu mm hakkaajaksi. No, omalta kohdaltani voin sanoa, että pitää paikkansa. Alussa kun en meinannut heti lämmetä, mies soitteli, lähetteli viestejä, pyysi saada tulla käymään, toi lahjoja, piti "kuin kukkaa kämmenellä"..

Oli suuret tavoitteet elämässä, antoi minulle itsestään suuremman ja paremman kuvan kuin mitä oikeasti on. Ja tietenkin minä ihastuin.. Mutta eipä ole paljoa enää kukkia tuonut. Mm naistenpäivä on suuri juhla Venäjällä, suurempi kuin Suomessa, niin eipä mieheni edes onnitellut.

Kun taas kavereiden ja sukulaisten suomalaiset miehet toivat kukkia ja kahvin sänkyyn aamulla jne.. Pikkuisen olin katkera ja sai kyllä mies kuulla kunniansa Odotan mielenkiinnolla äitienpäivää, itselläni ensimmäinen tulossa, saa nähdä muistaako mies onnitella minua.. Minulla on sopivasti lihaa luiden ympärillä. Laita viestiä sähköpostiini elina outlook. Kukkahattutädit voitte pysyä poissa, en lue kommentteja eikä minua oikeastaan edes kiinnosta.

Mistä nuori kundi löytää itselleen kesä puuman? Mielellään tietysti ilmaiseksi, mutta täyspäinen ja siisti on oltava. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Yhden yön jutut Virolaiset ja Venäläiset naiset ovat aitoja naisia Virolaiset ja Venäläiset naiset ovat aitoja naisia suosittelen 9. Minulla on ollut tänä kesänä ja syksyllä todella suuri onni siinä, että olen saanut isketyksi yökerhosta virolaisen ja venäläisen naisen ei maksullisia.

Tässä on oikeasti todella suuri ero suomalaisiin naisiin toki aina löytyy poikkeuksia. Molemmilla neidolla oli pitkät hiukset, korkokengät ja stey-upit. Seksi on ollut aivan käsittämätöntä ja itänaapureiden naiset todella tahtovat tyydyttää miehen. Suuseksiä ei tarvitse pyytää erikseen ja suuhun saa laueta ja naiset pitävät stey-uppeja päällä koko yön.

Seksin jälkeen naiset tulevat syliin ja suukottelevat ja silittävät ja kietovat stey-uppien verhoamat säärensä miehen ympärille.

Kesä kissaa Mistä nuori kundi löytää itselleen kesä puuman? Venakot ovat tunteellisia ja rakastajattarina omaa luokkaansa. En tiedä onko tämä provo, mutta kirjoittaja on kyllä oikeassa. Venäläiset naiset tahtovat olla naisia ja he tahtovat näytää ja tuntua naisilta. Myös tuo halu tyydyttää mies pitää paikkansa. Olen samaa mieltä slaavilaisista naisista, oli sitten Venäjältä, Baltiasta tai Puolasta. He tahtovat olla naisia ja pitävät itsestään huolta myös vartalosta.

Myös tuo halu tyydyttää ja miellyttää miestä pitää täysin paikkansa. Hih ja kihihii Koomista, että toistelet tuota stey-up -sanaa, joka on kirjoitettu väärin. Vai onko tänä stey-up joku ihan muu juttu kuin stay-up -sukat? Et taida olla ihan se penaalin terävin kynä? Tuuria on tosiaan tainnut olla: Sieltä löytyi kateellinen ja ylipainoinen suomineito Taitaa ne mielenterveyslääkkeet tehdä susta pullukan.

Projisoit sitä sitten muihin, vai mitä retardi. Minua luullaan usein venakoks koska olen pitkä ja sirorakenteinen nainen.. Ne saattaa heti kysyä kun tanssilattialle päästy: Joo siihen loppuu ne tanssit sitten senäijän kanssa,,,hui olkoon Haen tanssimaan miel Ne miehet millä on vara valita eivät hae sinua, sorry. Kyllä se totuus kirveltää..

Joku selluperseinen katkera maatusko Lappeenrannasta. No, vaikeaako on sitten lopettaa??? Ei kai siinä ole muuta kuin mennä.. Siinähän näköjään eroaisi vain kaksi tyhmää toisistaan.. Eipä ole koskaan tarvinnut vonkaa tai ehdotella. Riittää vain kun on oma itsensä. On kokemusta sekä venakoista, että virottarista. Muuta en enää huoli! Eivät nalkuta ja naivat tosi antaumuksella! Ja ovat siroja ja kauniita! Huomannut saman,eivät myöskään alennu tällaiseen rääkymiseen mihin suomi naineen aina lähtee kuten täällä palstalla.

Eikä ihme kun ei noinsta suomalaisista ole kilpailemaan,. Nyt joku puhuu asiaa ja vieläpä totta joka sana. Siis jotain venakoita käy painaan. Aika säälitävää porukkaa täällä! Muijjana en oo nähnykkään hyvän näköstä venakkoa,eikä sitä että olisin kateellinen miehet. Ette saakaan kunnon naista ikinä ; kohta ropisee miinuksia: Hyvä vaan jos et minua tule iskemään, jos harrastat suojaamatonta seksiä tuiki tuntemattomien kanssa niin ties mitä tauteja sinulta löytyy.

Mistä tiedät montaa nämä naiset ovat panneet samalla tavalla kun kerran niin taitaviakin ovat? Otata housut pois koko hämppä haisee hirveelle. Olen joutunut jo 5 lähettään kotiin kun ajakerran jutut on ollut niin hoidettu.

EI saatana koskaan enään ryssää himaan Taikku siinä voit vaikka pillut nuolla keittiön laiitalla niin puhdas on ja siro korppa hyvät tissit, ei tuten ryssän lapsen puöräyttämät.

HAe itelle taikku ala mitään vitus korua jota esittelet ja jolle nauraa lähdettyäsi.

Seksikertomuksia venäläinen nainen sängyssä -

Jos sinusta tuntuu että on noloa, jos mies maksaa treffeilla sä voit aina sanoa, että haluat maksaa oman osuuden. Seksi on ollut aivan käsittämätöntä ja itänaapureiden naiset todella tahtovat tyydyttää miehen. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Olen opiskellut hieman venäjää joten halusin kokeilla käyttää venäjän kieltä Tutustu ihmeessä lähemmin tähän venäläiseen ja anna asioiden mennä omalla painollaan. Itse olen muutaman vuoden sisällä ollut tekemisissä Venäläisten kanssa. Ulkoisesti pidän itseäni ihan viehättävänä ja miesrintamalla olisi vientiä. Mieheni on sellainen, että kyselee minulta paljon, esim juuri äsken tuossa kävi kysymässä saisiko hän valmistaa meille ruoan huomenna. En tiedä onko tämä provo, mutta kirjoittaja on kyllä oikeassa. Tämäkin asia ei tietenkään ole yleistettävissä kaikkiin venäläisiin eikä myöskään suomalaisiin,mutta silti. On kokemusta yhdestä venakosta

Onnea sinulle, jos tuntuu että tunne on vielä molemmin puolinen. Mutta kulttuuri ero on joissain asioissa iso. Esimerkiksi kokemuksesta tiedän, että venäjällä otetaan yleensä mitä halutaan. Vaika päällisin puolin toisia arvostetaan, mutta jokainen on oppinut olemaan varovainen ja pitämään omastaan kiinni.

Raha on monesti tärkeämpi, kuin sinä itse. Suoraan sanoen henki on halpaa ja hyväksikäyttö "normaalia". Olen itse puoliksi venäläinen, puoliksi suomalainen. Olen asunut Venäjällä 14 vuotta, Suomessa Tiedän siis jonkun verran venäläisistä! Venäjällä tasa-arvo naisen ja miehen välissä on eri tasolla kun täällä!

Eli kyllä avioliitossa tai pitkässä seurustelussa mies yrittää dominoida, vaikka alussa hän on herrasmies!

Minulla on kavereita Moskovassa, joiden kanssa vietin yhden viikon noin kuukausi sitten! Kun mies menee juhlimaan, vaimo jää kotiin, ikävä kyllä! Miehillä oli rakastajattaret ravintolassa mukana, huomattavasti nuorempia kun ne itse! Miehet olivat noin v. Pettäminen siellä paljon yleisempää kun täällä!

Vaimot tietää siitä varmasti ja hyväksyvät sen! Mä puhun nyt ylimmän tason perheistä, eli lääkäreistä, juristeista jne.. Me oltiin minun yhden tyttökaverin kaverin kämpillä yötä!

Sen tytön poikaystävä tuli käymään, tyttö suuteli sitä poika, hymyili ja kysyi: Se taas johtuu siitä, että siellä tutustuminen onnistuu myös rillipäiseltä insinööriltäkin helposti! Rahaa ratkaisee siellä kaiken!

Myös korkeakoulutus kaiken A ja O!!! Nämä on vaan minun kokemukset Moskovan reissusta, enkä halua yleistä! Olin siellä yhden viikon, ja kulttuurisokki minulle oli valtava, vaikka olen sieltä kotoisin! Mutta sellaista ainakin minun kaveripiirissä oli, siis Venäjällä! Suomalastunneet venäläiset on eri juttu! Olen suomalainen nainen ja minulla on venäläinen mies ja meillä on yhteinen lapsikin. Asumme Suomessa, itse en osaa venäjää kuin muutamia sanoja ja lauseita, puhumme keskenämme siis suomea, ja tämä aiheuttaa joskus hankaluuksia, kun mieheni ei voi täydellisesti ilmaista itseään minulle.

Kokemusta on myös suomalaisista miehistä, ja näiden kokemusten perusteella sanoisin, että venäläinen mies on enemmän mies kuin suomalainen. Mutta tämä mieheni on myös ainut joka on pahoinpidellyt minua. Jos suomalaisen miehen kanssa tuli riitaa ja heillä keitti yli, he löivät vaikka seinään mutta eivät koskeneet minuun, kun taas tämä venäläinen lyö tai potkii minua, kasvattaa kuulema minua.. Niin oli minunkin mies niiiiin ihana alussa, en voinut uskoa, että joku näin mahtava ihminen voisi minuun ihastua..

En halua missään nimessä yleistää, minulla on suomalainen kaveri jolla on suomalainen mies joka hakkaa tätä kaveriani, että eiköhän näitä hakkaajia löydy kaikista maista ja kulttuureista. Meillä mies myös tiskaa ja siivoaa, ja osallistuu vauvan hoitoon, olen kuullut etteivät monet venäläiset miehet tee näitä asioita. Venäjällä nainen on nainen ja mies on mies, esim.

Venäläinen mies käyttäytyy paremmin ja kohteliaammin kuin suomalaiset, haluan taas korostaa että tämä on minun mielipiteeni!

Itse en - siltikään että mieheni joskus "näyttää minulle kaapin paikan" - voisi kuvitella enää olevani suomalaisen miehen kanssa. Meillä on perheessä tasa-arvo paitsi riidoissa..

Käyn ulkona useammin kuin mieheni. Meillä on mahtava elämä paitsi silloin kun tulee riitaa. Mies voi sanoa minua paskaksi, mutta jos tai kun, koska niin teen joka kerta sanon takaisin, saan turpaan. Tämä on ainut asia jonka voin kokea alistavana. Mieheni on sellainen, että kyselee minulta paljon, esim juuri äsken tuossa kävi kysymässä saisiko hän valmistaa meille ruoan huomenna. Eli jos joku väittää että mies haluaa pitää valtaa, niin ei meillä ainakaan.

Ja minä ostan itselleni paljon enemmän kaikkea tavaraa ja vaatteita, kuin mieheni. Seksi on paljon parempaa kuin suomalaisten kanssa edes yhteensä oli, mutta yleensä se menee niin, että mies haluaa vain silloin kun saa itse tehdä aloitteen. Joskus saan hänet lämpenemään, mutta se pitää tehdä "varovasti" jos meinaan saada seksiä.

Mieheni ei tykkää jos nainen on liian hyökkäävä, taitaa kuulua venäläiseen kulttuuriin. Seksissä mies tykkää kaikesta, välillä niin että itse on "vallassa" välillä niin että minä määrään tahdin ja asennon.. Eli samat "tavoitteet" meillä on.. Tärkeää miehelleni on, että minä nautin. Mitäs muuta osaisin kertoa?? Pettämistä ei ole, jos joku meidän suhteessa pettäisi uskoisin sen olevan minä ennemmin kuin mieheni.

Miten voin olla varma? Joku taisikin mainita, että alussa mies on kohtelias ja kun naimisiin mennään niin muuttuu mm hakkaajaksi. No, omalta kohdaltani voin sanoa, että pitää paikkansa. Alussa kun en meinannut heti lämmetä, mies soitteli, lähetteli viestejä, pyysi saada tulla käymään, toi lahjoja, piti "kuin kukkaa kämmenellä"..

Oli suuret tavoitteet elämässä, antoi minulle itsestään suuremman ja paremman kuvan kuin mitä oikeasti on. Ja tietenkin minä ihastuin.. Mutta eipä ole paljoa enää kukkia tuonut.

Mm naistenpäivä on suuri juhla Venäjällä, suurempi kuin Suomessa, niin eipä mieheni edes onnitellut. Kun taas kavereiden ja sukulaisten suomalaiset miehet toivat kukkia ja kahvin sänkyyn aamulla jne.. Pikkuisen olin katkera ja sai kyllä mies kuulla kunniansa Odotan mielenkiinnolla äitienpäivää, itselläni ensimmäinen tulossa, saa nähdä muistaako mies onnitella minua.. Tässä sekä hyviä että huonoja puolia venäläisestä miehestä, mutta huom! Vain yhdestä sellaisesta, yleistää en voi.

Rakastan miestäni, ja onhan meillä maailman kaunein lapsikin, jota en kenenkään muun miehen kanssa olisi saanut.. En vaihtaisi miestäni kehenkään muuhun!

Sinä olet varmaan töissä Suomessa ja se venäläinen mies myös. Miehen asenteisiin, näkemyksiin jne. Myös se, miten usein se käy Venäjällä ja onko hänellä vain venäläisiä ystäviä vaikuttaa paljon. Jotkut ovat "suomalaistuneet" ja heitä on varmaan paljon helpommin ymmärtää.

Mielestäni kaikki venäläiset miehet ovat erilaisiä. On sellaisiä nuoria miehiä, jotka ovat asunneet vanhempien luona ja sen jälkeen muuttaneet yhteen tyttöystävän kanssa. Sellaiset miehet eivät välttämättä osaa laittaa ruoka, hyvä jos osaavat tehdä voileivän. Toiset taas osaavat tehdä ruokaa, ja tekevät sen mielellään. Sama pätee myös kotitöihin. Mun isä esimmerkiksi siivoa kotona ja pese pyykkit. En usko, että venäläiset miehet lyövät naisia enemmän kuin suomalaiset tai juovat ja pettävät voimoja enemmän.

Mun ystäväpiirissä ei ole sellaisiä miehiä. Jotkut toiset ovat nähneet vain sellaisiä miehiä. En tiedä mistä kaupungista olet. Kaikissa suurissa kaupungeissa on venäläisten omia seuroja tai miksi niitä kutsutaan: Jos haluat tietää enemmän venäläisistä ja venäläisten tavoista ja kulttuurista voisit vaikka joskus käydä siellä. Päätinpä minäkin sitten kertoa oman kokemukseni venäläisistä miehistä Tapasin pari venäläistä nuorta miestä syksyllä kun tulin opiskelemaan. He ovat vaihto-oppilaina samalla vuoden kestävällä linjalla kuin minäkin.

Olen opiskellut hieman venäjää joten halusin kokeilla käyttää venäjän kieltä Kieli voikin muodostua aika suureksi ongelmaksi, jos aioit aloittaa suhteen venäläisen kans Itselläni on nyt ollu noin puoli vuotta suhde sen toisen venäläisen kans Mut se tosiaan on totta että venäläiset miehet voivat olla erilaisia niin kuin moni onkin täällä jo sanonut Esimerkiksi nämä kaksi jotka minä tunnen ovat melko erilaisia. Toinen on vähän hiljaisempi ja ujompi. Sitten taas se jonka kans minä olen niin se on todella vilkas ja vähän huimapäinen He ovat myös todella kohteliaita Molemmat kyllä keittelevät itselleen ruokaa iltaisin, mut olen huomannut sellaisen että se hiljaisempi yleensä useammin on se joka laittaa niille ruoan ja käy kaupassa ja sellaista Tosin kyllä suomalaisistakin miehistä löytyy sellasia tyyppejä Minulle on joka tapaukessa muodostunut positiivinen kuva venäisistä miehistä Naisen asemasta venäjällä voisin mainita yhden asian En nyt tiedä oliko tästä minun sepustuksestani mitään apua mutta kirjoitinpahan nyt kuitenkin Kansallisuus ja kotipaikka voi sekoittaa pakan.

Suomessa on totuttu pitämään Venäjältä tai Neuvostoliitosta tulleita aina venäläisinä,mikä onkin ollut meidän omaa pienuuttamme. Se mistä tai kuka työkaverisi on ei häntä tee huonommaksi,mutta vaikuttaa arkielämään ratkaisevasti. Venäjällä kuoli viime vuonna naista perheväkivallan uhrina. Jos maassa asuu noin miljoonaa venäläistä, voit laskeskella suhdeluvun verrattuna esim. Sellainen on naisen asema siis Venäjällä Harmi ettei Saksa voitanut taistelua Stalingradista Olisi maailma parempi paikka elää Mulla on ainoastaan hyviä kokemuksia venäläisistä miehistä..

Ovat todella ystävällisiä ja huomaavaisia sekä erittäin vieraanvaraisia.. Hyvänä esimerkkinä se kun kerran aivan extempore päätin jäädä venäjänreissullani kavereideni kutsusta venäjälle yöksi. En edes tuntenut poikia kovin hyvin ja tyyppiä, jonka luona olin yötä en edes tuntenut.. Koko ajan olin vain poikaseurassa ja todella mukavaa oli.. Pitivät todella hyvää huolta.. Kyselivät että onko kaikki hyvin ja haluanko jotain jne. Ruokaakin tarjosivat koko ajan..

Poika jonka luona olin yötä asui omassa asunnossa ja olin lentää selälleni kun menin siihen asuntoon.. Yksi pojista kysyi minulta aiemmin päivällä ennenkä menimme kämpille että haluaisinko valmistaa ruuan.. No kun pääsimme asunnolle niin 19 vuotias kaverini halusi välttämättä itse valmistaa ruuan, ja hyvin se onnistui ja keittiönkin siivosi saman tien..

Aina venäläisessä seurassa minulla ainakin on todella hauskaa eivätkä pojat todellakaan ole mitään tuppisuita. Se mikä minua on kaikkein eniten yllättänyt on se kun olen nähnyt enemmän venäläisiä miehiä, kuin naisia työntämässä lastenvaunuja.. Ja aina kun mahdollista venäläinen mies kyllä tarjoaa apua.. Noin lyhyesti sanottuna Venäläiset miehet ovat aivan ihania eikä enää nuorempi polvi niinkään kulttuurillisesti eroa! No itselläni ei kyllä ole hirveästi kokemuksia muista kun näistä nuoremmista v.

Vastaa alkuperäiseen viestiin Venäläisen kanssa Olen ihanstunut venäläiseen mieheen työpaikallani, mutta kulttuuriero arveluttaa.. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Kukkahattutädit voitte pysyä poissa, en lue kommentteja eikä minua oikeastaan edes kiinnosta. Mistä nuori kundi löytää itselleen kesä puuman? Mielellään tietysti ilmaiseksi, mutta täyspäinen ja siisti on oltava. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Yhden yön jutut Virolaiset ja Venäläiset naiset ovat aitoja naisia Virolaiset ja Venäläiset naiset ovat aitoja naisia suosittelen 9.

Minulla on ollut tänä kesänä ja syksyllä todella suuri onni siinä, että olen saanut isketyksi yökerhosta virolaisen ja venäläisen naisen ei maksullisia.

Tässä on oikeasti todella suuri ero suomalaisiin naisiin toki aina löytyy poikkeuksia. Molemmilla neidolla oli pitkät hiukset, korkokengät ja stey-upit.

Seksi on ollut aivan käsittämätöntä ja itänaapureiden naiset todella tahtovat tyydyttää miehen. Suuseksiä ei tarvitse pyytää erikseen ja suuhun saa laueta ja naiset pitävät stey-uppeja päällä koko yön. Seksin jälkeen naiset tulevat syliin ja suukottelevat ja silittävät ja kietovat stey-uppien verhoamat säärensä miehen ympärille.

Kesä kissaa Mistä nuori kundi löytää itselleen kesä puuman? Venakot ovat tunteellisia ja rakastajattarina omaa luokkaansa. En tiedä onko tämä provo, mutta kirjoittaja on kyllä oikeassa. Venäläiset naiset tahtovat olla naisia ja he tahtovat näytää ja tuntua naisilta. Myös tuo halu tyydyttää mies pitää paikkansa.

Olen samaa mieltä slaavilaisista naisista, oli sitten Venäjältä, Baltiasta tai Puolasta. He tahtovat olla naisia ja pitävät itsestään huolta myös vartalosta. Myös tuo halu tyydyttää ja miellyttää miestä pitää täysin paikkansa. Hih ja kihihii Koomista, että toistelet tuota stey-up -sanaa, joka on kirjoitettu väärin.

Vai onko tänä stey-up joku ihan muu juttu kuin stay-up -sukat? Et taida olla ihan se penaalin terävin kynä? Tuuria on tosiaan tainnut olla: Sieltä löytyi kateellinen ja ylipainoinen suomineito Taitaa ne mielenterveyslääkkeet tehdä susta pullukan. Projisoit sitä sitten muihin, vai mitä retardi. Minua luullaan usein venakoks koska olen pitkä ja sirorakenteinen nainen.. Ne saattaa heti kysyä kun tanssilattialle päästy: Joo siihen loppuu ne tanssit sitten senäijän kanssa,,,hui olkoon Haen tanssimaan miel Ne miehet millä on vara valita eivät hae sinua, sorry.

Kyllä se totuus kirveltää.. Joku selluperseinen katkera maatusko Lappeenrannasta. No, vaikeaako on sitten lopettaa??? Ei kai siinä ole muuta kuin mennä..

Siinähän näköjään eroaisi vain kaksi tyhmää toisistaan.. Eipä ole koskaan tarvinnut vonkaa tai ehdotella. Riittää vain kun on oma itsensä. On kokemusta sekä venakoista, että virottarista. Muuta en enää huoli! Eivät nalkuta ja naivat tosi antaumuksella! Ja ovat siroja ja kauniita! Huomannut saman,eivät myöskään alennu tällaiseen rääkymiseen mihin suomi naineen aina lähtee kuten täällä palstalla. Eikä ihme kun ei noinsta suomalaisista ole kilpailemaan,.

Nyt joku puhuu asiaa ja vieläpä totta joka sana. Siis jotain venakoita käy painaan. Aika säälitävää porukkaa täällä! Muijjana en oo nähnykkään hyvän näköstä venakkoa,eikä sitä että olisin kateellinen miehet. Ette saakaan kunnon naista ikinä ; kohta ropisee miinuksia: Hyvä vaan jos et minua tule iskemään, jos harrastat suojaamatonta seksiä tuiki tuntemattomien kanssa niin ties mitä tauteja sinulta löytyy.

Mistä tiedät montaa nämä naiset ovat panneet samalla tavalla kun kerran niin taitaviakin ovat? Otata housut pois koko hämppä haisee hirveelle. Olen joutunut jo 5 lähettään kotiin kun ajakerran jutut on ollut niin hoidettu. EI saatana koskaan enään ryssää himaan Taikku siinä voit vaikka pillut nuolla keittiön laiitalla niin puhdas on ja siro korppa hyvät tissit, ei tuten ryssän lapsen puöräyttämät. HAe itelle taikku ala mitään vitus korua jota esittelet ja jolle nauraa lähdettyäsi. Onnistuuko se suomen puhuminen lääketokkurassa.

Virolaiset ei lähde karkuun kun niitä lähestyy vaan ne juttelee iloisesti ja haluavat tutustua.

1 thoughts on “Seksikertomuksia venäläinen nainen sängyssä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *