Seksipelit miten mitata kuppikoko

Katso video kuinka TailorGuide toimii. Rintaliiveissä tärkeää on, että liivisi ovat napakat mutta eivät purista. Oikean liivikoon löytyminen edellyttää, että mittaat rintojesi alta ympärysmittasi. Ympärykset rintaliiveissä menevät viiden luvun välein esim 75, 80 ja Oikea koko muodostuu taas keskimäärin neljän sentin välein, joten jos ympäryksesi on vaikkapa , on 80 myös rintaliivisi ympärysmitta.

Kuppikoon taas saat selville mittaamalla sekä ympärysmitan rinnan alta että päältä. Tämä onkin vähän haasteellisempi, sillä näiden kahden suhdetta mitataan vähentämällä ja kahden sentin välein muuttuva erotusväli ratkaisee kuppikoon. Bikinit Tankinit Uimapuvut Ranta-asu. Sukkahousut Sukat Muut sukkatuotteet. Laskuri näyttää sinulle rintaliivikoon eurooppalaisittain EU ja englantilaisittain UK Mittaaminen on erittäin tärkeää, että löydät omat kokosi vaatteista ja rintaliiveistä.

Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta? Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Hanavesi ja hiilihapotettu vesi nesteyttävät yhtä hyvin, Kyse on lähinnä siitä, kumpaa ihminen juo mieluummin.

Googlen omistamaan YouTube-videopalveluun on tulossa uutta, kertoo 9to5Google. VidCon -tapahtumassa esiteltiin muun muassa tuoreita menetelmiä ansaita rahaa tai fanittaa ihailemaansa tubettajaa. YouTube haluaa auttaa käyttäjiään ansaitsemaan enemmän videoillaan, mihin pyritään yhtiön mukaan muillakin kuin mainostuloilla. Robottiauto Marilyn harjoittelee itsenäistä pysäköintiä esineiden internetin tuella. Pääkuvan video Tesla peruuttaa parkkiruutuun ilman kuljettajaa - jääkö toimittaja alle?

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Miksi miehet ovat bessewissereitä? Hän tekee jotain, mistä en pidä, ja sitten kärttää reaktiotani. Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa?

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Voivatko mies ja nainen olla parhaita kavereita? Et voi vaikuttaa siihen, pettääkö miehesi sinua vai ei. Päätös on täysin hänen. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Rintaliivit Asusteet Pukeutumisvinkit Vinkit. Ei enää vääränkokoisia rintaliivejä: Viimeinkin löysin sopivat rintaliivit.

Mainos   uutinen jatkuu alla. Anne Kukkohovin helpot vinkit: Ota huomioon nämä 4 asiaa! Mutta mitäs sanoisitte sitten vihjeeksi miehille joilla on "liian pieni"? Tällaisia miehiä on kuitenkin varmaan suhteellisen paljon. Kyllähän myös heidän pitää jotenkin nainen löytää. Tietysti kaikki eivät varmastikaan pidä seksiä yhtä tärkeänä, mutta eiväthän miehet sen koolle mitään voi. Ja eräälle toiselle kirjoittajalle joka suositteli leikkausta tiedoksi, että pidennysleikkausta ei nykytekniikalla voi vielä tehdä.

Tai voi, mutta sen jälkeen se ei enää seiso koskaan. Naisen täytyy olla jostakin muusta asiasta enemmän kiinnostunut kuin seksistä. Yh-äidit ovat hyvä ryhmä pienikaluisella. Voi myös opetella käyttämään muita avujaan ronskimmin; käsiä, suuta, välineitä Kaikki naiset haaveilevat isosta ja totta on, että naiseen mahtuu mitä vaan. Lapsikin tulee ulos jopa 4kg painavana. Paikat joustaa ja palautuu. Isot paikat kertovat lähinnä liikunnan vähyydestä ja isoja toosia voi olla laihoilla tai lihavilla.

Tiedänpä miehen jolla on vaikeuksia saada naista koska hänellä on liian iso. Raja tulee naisella vastaan myös toisessa päässä, että ei sinne mitä vain mahdu, saati että nainen nauttisi siitä. Eivät kaikki naiset "haaveile isosta", vaan mieluummin sopivasta.

Synnytys vie kropan aika äärirajoille, ja sattuu ihmisellä enemmän kuin millään muulla nisäkäslajilla. Et tiedä naisesta saati synnytyksistä hevon veetä! Pieni munasi - tai pelko sen pienuudesta- vaan pakottaa tänne vinkumaan asioista joista et mitään ymmärrä- hae tietoa elämsätä ja tule sitten natisemaan! Jariina, kirjoituksesi aihe on tabu. Siitä ei sovi keskustella julkisesti.

Tämä on niitä naisten keskenään selvitettäviä asioita joita ei missään nimessä tuoda julkisuuteen, sillä se aiheuttaa ahdistusta miehissä, jotka eivät voi ko.

On sama tabu jos muijalla on liian löysät paikat. En kehtaa omalle muijalleni sitä sanoa, mutta tiedän, että jos sanon jotakin tyyliin, että voisit vähän treenata sun alavatsanlihaksia niin lähtö tulisi Vai onko kokemuksia moisesta?

Tabu sekin vaikka synnytyksen jälkeen on ihan yleistä että voi pyytää muutaman ylimääräisen tikin kun paikat on vielä mycket auki. Sitten kun joku kirjoittaa tällaisista aroista aiheista, niin ahdistus purkautuu epäasiallisina kommentteina ja syyttelyinä. Niin kuin varmaan näistä edellisistä ja varmaan tämän jälkeen tulevista kirjoituksista tulemme huomaamaan.

Seksi ja synnytykset ovat luonnollisia asioita jos naine on seksuaalisuuttensa kanssa sujut, synnytykset kulkevat hyvin luonnollisissa merkeissä, luonnollinen synnytyskanava aukeaa lapsen mukaan sen jälkeen ei tikkejä tarvita! Kannattaa etsiä itselle sopiva partneri niin ei tarvi pikkuasioista välittää! Ensimmäiset kerrat pedissä on kuitenkin vähän sellaista hakua.. Seksi kumppanin kanssa paranee ajan suhteessa, kun oppii tuntemaan toista, ja jännittäminen jää pois.

Tuntemuksiin vaikuttaa myös oma asenne. Ettei vain alkuperäinen ole se, joka menee petiin ja mittaa ns. Eihän seksi vain suorittamista ole? Nimimerkki "Jariina" on melko varmasti mies. Kyllä koolla on väliä, puhiskaa miehet vaan, mutta totuus se on. Kyllä olen aivan samaa mieltä kanssasi kuten varmaan moni muukin. Seksikö on tärkein asia parisuhteessa ja aivan kuten jasmin toteaa ni eipä pitäis olla ongelma.

Jos kalun koko ratkaisevin tekijä ni kannattaisiko katsoa ehkä peiliin ja miettiä mitä todella etsit elämääsi. Avovaimollani on a-kuppikoko mutta mitä sitten. Itselleni on ainakin paljon tärkeämpi millainen hän on ihmisenä ja mitä ajattelee ja että meillä menee todella hyvin yhdessä. Ei parisuhde voi olla kiinni tollaisesta asiasta mutta onhan meitä joka junaan.

Onhan sillä munan koolla väliä ja paljon! Jos joku väittää toista, niin se on perkeleenmoinen vale. Ja jos nainen sanoo, et ei tunne sitä sisässään, heppi on sillon pieni..

Ja mitä tekemistä tisseillä on seksin kanssa?? Isovehkeisiä miehiä naiset haluaa, pikkupilit hävetkööt!! Kalun koko on eräs merkittävä muttei ainut syy siihen, miksi en itse harrasta seksiä. Oma vehkeeni on valitettavasti tilastojen peruskokoa, eli n. Jokainen itselleen rehellinen mies kyllä ymmärtää, että vaikka tuo 15cm pituus voi vielä riittää, niin 4cm leveys on järkyttävän säälittävä.

Pienikaluinen mies tuottaa vaan mielipahaa naisille ja on oikeastaan todella itsekäs, koska väkisin yrittää solmia suhteita vaikka kyllä varmasti tietää, ettei niistä mitään tule pidemmän päälle. Älkää siis pienikaluiset tuhlatko omaa ja muiden aikaa vaan tyytykää masturbointiin. Onhan sekin kuitenkin ihan mukava vaihtoehto, eikä tarvitse hävetä sitä oman kalunsa pienuutta.

Kyllä se vaan niin on, että pieni kalu hankaloittaa elämää! Yleensä näillä miehillä on myös asiasta komplekseja. Totuus on, että harvemmin löytää hyvää pakettia, jolla on upeat puitteet sängyssä ja miehen sisältökin miellyttää. Koolla on paljon väliä, vaikka miehet muuta luulevatkin luulevatko? Mieti siis haluatko vakiintua perhe-elämän suuntaan vai löytää ihanan seksiromanssin? Kuten miehet tapaavat sanoa naisista; huorat ja vaimot ovat erikseen. Sama pätee myös miehiin, ikävä kyllä. Olin neljä vuotta avoliitossa todella ihanan ja kunnollisen miehen kanssa.

Luulin että kyllä tämä pieni puute voidaan korvata muilla keinoin. Mutta kuukausien kuluessa se alkoi painamaan miehen mieltä, koska huomasin etten ollut ihan kybällä mukana. Painopiste muuttui enemmän henkiseksi suhteessamme. Mutta silloin tuli kipeä totuus esiin että neljän kuukauden "selibaatin" jälkeen.

Ei enää edes itsetyydytys tuonut helpotusta vaan pahan ja hylätyn olon. En koskaan kyennyt saamaan orgasmia normaalissa yhdynnässä tämän miehen kanssa.

Sitä ennen eikä sen jäkeen tätä ongelmaa ei ole ollut. Sitten sattui että erehdyin vieraisiin. Vaikea paikka oli myöntää että seksi ei ole tärkein asia mutta helevetin tärkeä kuitenkin. Haluan tuntea itseni naiseksi!! Eromme oli surullinen, enkä loukannut tätä miestä vaan sanoin etten pysty elämään sisar-veli suhteessa.

Nykyinen mieheni on sekä sisällöltään että varustukseltaan, että haluiltaan just se mistä pidän. Voi kuule, anna kanojen keskustella. Sun ei oo pakko tulla lukemaan, jos sattuu liikaa sieluun.. Mene sä miesten kanssa pohtimaan vaginoiden kokoa ja anna naisten keskustella heitä koskettavista asioista.

Oletko koskaan kuullut, ettei sanonta "poissa silmistä, poissa mielestä" pidä paikkaansa. Mitä kypsymättömien pikkutyttöjen juttuja täällä onkaan. Miehen peniksen koolla ei ole todellakaan mitään merkitystä, jos seksuaalisesti synkkaa ja kumpikin on löytänyt oman seksuaalisuutensa. Omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että aikaisemman miesystävän jättisuuresta ei ollut mitään iloa, koska toiveet ja halut ja seksuaalisuus olivat aivan eri planeetoilta.

Nykyisen miesystäväni kanssa seksi on ihanaa ja tyydyttävää vaikka hänellä on erittäin pieni. En vaihtaisi mistään hinnasta häntä keneenkään, koska hänen kanssaan rakastelu on luontevaa ja upeaa. Haluaako mies jonka fantasia ovat DD daisarit, naisen kuppimallia A???? Älä tyttö mieti enempää, kuuntele itseäsi ja halujasi. Jospa seksi onkin tarkoitettu aikuisille koettavaksi ja nautittavaksi. Jossain vaiheessa seksi koetaan aivoissa eikä jalkojen välissä. Taitaa olla jonkun sortin transu kyseessä, kun pitää naisten nimillä kirjoittaa ja vielä vastaakin itselleen.

Itse omaan erittäin ohuen elikkä 3. Onko se jo mitätön Iso kalu on yhteiskuntamme status symboli ja kaikki perustuu miehen kalun kokoon. Näinkö se todella on. Itse pienikaluisena monesti miettinyt miksi täälä sitten pitäisi elää, mutta sanon teille jotka tunnette kalvavan tunteen näinä kalun täyteisinä aikoina, koolla on merkitystä.

Te joilla on pieni, olkaa onnellisia. Te ette käy sitä taistelua turhaan, seuraavassa elämässä teillä tulee olemaan oikea mambo JAMBO jos saatte itsetuntonne kuntoon. Kalu kasvaa siinä missä itsetuntokin. Ahdistaako, nimittäin kyllä kiinalaiset ovat keinot keksineet. Itsetunto on erittäin tärkeä te joilla on pieni. Jos saatte vielä miehisen puolenne jostain kumman kaapista kaivetuksi esiinne, voitte kyllä tyydyttää naisenne ja nainen tuntee itsensä naiseksi.

Koettakaas vaikka tantrista seksiä Sitten se 10 prosenttia naisista. No ne on sellasia naisia joilla on liian väljä. Itselläni samoja mittoja, eikä naiset oo koskaan huonoo tykänny. Koska kukaan ei puhu totta, niin verratkaa pornolehtiin. Toki siellä on isomunaisia, mutta suurin osa on meitä taviksia. Eikä se lopulta ole miehen mitta. Tai ehkä se on, mutta vain n. Kalua on huono isontaa,mutta Sinulla on mahdolisuus kehittää lantionpohjalihaksia. Niitä lantionpohjalihaksia voi tosiaan jumpata pienekin kikkelin puristavaksi.

Itselläni on asiasta kokemusta, ja olen muutaman vuoden säännöllisellä geisha-kuulien käytöllä saanut "ilolihakset" piukaksi. Myös näitä lihaksia pystyn supistamaan rakastelun aikana aivan kuin itse haluan. Minusta juuri sellainen minkä kuvailit, tuntuu kaikkein parhaalta. Iso kalu on lamauttava, ei tunnu miltään kun vain pitää keskittyä olemaan rentona. Mutta olen onnistunut parisuhteessa sellaisen isokaluisen kanssa, ei koko ole este jos muuten toimii.

Kyllä koko merkitsee, muuta väittävä pettää vaan itseään. Minä pienimunaisena 15 cm olen päättänyt elää loppuelämäni yksinään, koska en halua tuottaa pettymystä kenellekkään naiselle.

Ottaakoon ne naiset, joille ne on tarkoitettu. Tervekätinen mies ei naista tarvitse. Kyllä koolla on merkitystä. Kiihottuneena et tunne pientä kalua missään,isompi taasen tuntuu hyvälle ja paljon: Missään asennossa ei tunnu,eikä suuseksi riitä sen asian korjaamiseksi. Sinulle suosittelen aivojen vaihtamista, tai voihan noilla kananaivoillakin kaakattaa typeryyksiä, mutta niitä ei kukaan fiksu ihminen jaksa kuunnella Sun asiahan se on. Miks alkaa tääl itkemään tollasta?

Mä sain sen käsityksen, että kysyjä esitti kysymyksen ja halusi tietää onko pienen kalun kanssa seksin harrastaminen tuhoon tuomittua, eikä siis muuten vaan täällä itkenyt.. Onhan se nyt miljoona kertaa parempi tehdä galluppi ja kysyä ohjeita asiasta tietäviltä kuin suin päin jättää ja mennä etsimään uutta.

Ajattele ennen kuin vastaat. Parempi jariinankin pysytellä sinkkuna ja ostaa 30 cm dildo, jo on elämällä laatua.

Mietipä nyt tyttö pieni hetkosen verran. Juttelin äijäs kanssa ja se sano et sä oot niin ruma, et ei oikeen tirdä miten sun seurassa sais seisomaan. Tässä viestiketjun parhaat palat: Olen todennut käytännössä, ettei se iso kalu ole parasta: Minkäslainen hehtovipstaaki sitte sulta löytyy? Sido ihanaisen silmät, ota esinahasta kiinni peukalon ja etusomen kynnellä.

Aseta sitten pippeli pöydälle ja hakkaa kalossilla turvoksiin, eiköhän ala paksuutta löytyä. Jos haluat kunnon seksiä älä ota pienimunaista miestä. Ethän ota köyhää miestäkään jos varakkaammat haluat. Ihmekään jos muna tuntuu pieneltä jos omistaa sellasen hehtaari kirkkoveneen jonne tavallinen koivunhalkokin uppoaa. Etkä näytä tuntevan pimpsloorasi anatomiaa alkuunkaan. Ei noin tyhmä muija saa orkkua edes paksulla kyrvällä. Luulen että tämän viestin pisti alkuun joku ammattikoululaisjätkä, joka runkkaa asuntolassa viikonloppuna viltinkulmaan.

Itse ihmettelen että miten esim. Koskapa paksuudessahan 3,5cm on kai keskivertoa ohuempi penis ja 4,5cm taas jo keskivertoa paksumpi? Omaan itse keskivertokoon ja olen kyllä huomannut sen asian että kun nainen tosiaan käy kuumana niin se kalun liikuttelu ei juurikaan tunnu itsestä ainakaan, naisen tuntemuksista ei tietenkään täyttä varmuutta.

Mutta tällöin ongelmana onkin tosiaan kumppanin liika kosteus tosin muutamassa tapauksessa naisen todella väljät paikat ja tähän on esim. Mutta on otettava myös huomioon se, että kaikki naiset eivät todellakaan kostu niin helposti ja näissä tapauksissa oikein paksusta kalusta on varmasti haittaa. Omalla vähäisellä kokemuksellani noh omista virheistä oppineena ajattelen niin, että yleensäkään naisten ja miesten ei tulisi syytellä toisiaan vaan kuunnella ja puhua.

Siitä kai seksinkin kuuluu lähteä liikkeelle? Niin ja lukenut olen senkin, että hyvin harva nainen ainakaan nuorena saa orgasmia sitten se meni aikuisempana niin, että kolmas osa saa aina kolmasosa silloin tällöin ja se viiminen kolmas ei saa lainkaan, elikkä me naiset yksinkertaisesti tarvitsemme miehen välittämistä onnistuaksemme, ei riitelyä.

Se vain tuntuu pahalta, kun täällä joka toinen mies ilmoittelee kokojaan silleen hitusen pahoinmielin jokunen esittää typerystä suurin osa haluaa paistattaa kuinka hienosti sen tekee, paremmin kuin muut. Ja että elämä on liian lyhyt tuhlattavaksi epäolennaiseen joulurauhaa ja ihmisille hyvä tahto §;-. Tuntuuko seksi siitä miehestäsi miltään?

Puhu sen miehesi kanssa äläkä täältä kysele muilta idiooteilta "hyviä neuvoja"!! Puheeksi voit asian ottaa selkeästi kysymällä vain: Tuntuuko sinusta hyvältä, olen huomannut ettet aina ole ihan täysillä mukana Miehesi avautuu varmasti kun otat ikääkuin syytä omille niskoillesi Yhtälailla naisella voi olla iso vagina Hyvää joulua ja järki käteen.. Joskus täällä näkee kunnon kommenttejakin laajemmalla aspektilla. Olen joskus verrannut em. Tämän korjaa vain ulkoinen kiristävä toimenpide. Tulkitkoon tämän kukin tavallaan, mutta olen samaa mieltä siinä, että seksi tosiaan lähtee ensisijaisesti aivoista.

Ei kai se sukupuolinen nautinto ole koosta kiinni. Pyydä häntä reputtelemaan reunoja! Yleensä kävi niin niin että ego kolisi rankasti Kunnes sitten tapasin 'sopivan' henkisesti ladyn. Tää oli ollut mahtisonnienkin kanssa tekemisissä mutta mua kehui maasta taivaaseen muistaen kyllä mainita että 'vaikkei olekaan varustus isommasta päästä'. Homma jatkui hillittömällä ulinalla kunnes sitten suhde väljähtyi 'muista syistä'.

Koolla on merkitystä, mutta vain teknisesti. Jos homma toimii muuten, kokokysymys on toisarvoinen. Kultsu, mä voisin hoitaa sut mielihyvin.

Seksipelit miten mitata kuppikoko -

Joku jo antoi hyvän ohjeen keskustelun avaamiseksi, esim. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Tätä keskustelua lukevat varmasti monet sellaiset, joita asia vaivaa enemmänkin. Oikean liivikoon löytyminen edellyttää, että mittaat rintojesi alta ympärysmittasi.

Olen uusi käyttäjä tällä foorumilla, tervehdys siis kaikille! Olen pitkään jo miettinyt tällaista kysymystä Mitä mieltä olette vibraattoreista ja klitoriskiihottimista?

Ovatko ne hintansa arvoisia? Tässä jokin aika sitten selailin Hotlips. En ole koskaan innostunut itseni koskettelemisesta eri asia tietysti jos mies hyväilee minua.

En viitsinyt tästä uutta aihetta aloittaa, vaikka se voisikin herättää keskustelua Ovatko siis vibraattorit ja klitoriskiihottimet hintansa arvoisia? Nyytikki Vieraileva tähti 2. No klitoriskiihotin, sellainen mikä laitetaan miehelle, on ihan mahtava seksin aikana ja kyllä vibrakin kiva on.

Kyllä ne minusta hintansa arvoisia ovat, oma vibrani taisi maksaa 12,90e.. Milano Vieraileva tähti 3. Löytyykö keneltäkään mitään näistä: Olisi myös kiva juttu jos käyttäjät kertoisivat mielipiteitään! Ärsyttävää kun ei tee mieli tilata tuosta vain jotain seksivälinettä, mutta en mistään löydä kenenkään mielipiteitä ja kokemuksia Pelottaa että mitä jos kahdenkympin vibraattori osoittautuukin huonoksi ostokseksi eikä riitä minulle Joten siis, teidän vastauksenne ovat minulle supertärkeitä. Liukuvoide, iholla lämpeävä hierontaöljy jota voi maistellakin metsämansikka makuna: Kun aurinko hivelee pintaa ja vaatteet vähenevät, alkaa myös seksikuvitus juosta.

Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Rintaliivit Asusteet Pukeutumisvinkit Vinkit. Ei enää vääränkokoisia rintaliivejä: Viimeinkin löysin sopivat rintaliivit.

Mainos   uutinen jatkuu alla. Anne Kukkohovin helpot vinkit: Ota huomioon nämä 4 asiaa! Lue lisää aiheesta Rintaliivit. Lue lisää aiheesta Asusteet. Todellisuus voi yllättää — näin nainen oikeasti masturboi. Älä tee tätä virhettä — pilaa kumppanin nautinnon. Entistä parempaa suuseksiä — naisen saa nauttimaan helpon kikan avulla. Nyt voit katsoa sitä videolta Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta?

Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat! Tampereella harjoitellaan autonomista parkkeerausta Robottiauto Marilyn harjoittelee itsenäistä pysäköintiä esineiden internetin tuella. Kysy miehiltä Miehet Mikä on miehen mielestä parasta seksissä? Miehet vastaavat Miehet kertovat, mikä on parasta seksissä. Kysy miehiltä Parisuhde Miksi deittailet naisia, vaikket ole valmis suhteeseen? Miehet vastaavat Miksi mies deittailee, jos ei ole valmis parisuhteeseen? Kysy miehiltä Mustasukkaisuus Miksi mieheni tekee minut tahallaan mustasukkaiseksi?

Miehet vastaavat Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään! Kysy naisilta Intuitio Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa? Naiset vastaavat Miksi naiset luottavat niin sokeasti omiin tunteisiinsa asiassa kuin asiassa?

Kysy naisilta Seksi Miltä erilaiset penikset tuntuvat seksin aikana — huomaako eroa? Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

Ei se nyt tietysti paranna suhdetta, jos suhde on huono, mutta seksiä se parantaa faktasti!!! Minä kysyn nyt miksi iskisin ihmisen arkaan paikkaan jos sen hiffaan? Mikä se minun tarpeeni tehdä se on? Eikö se ole kuitenkin parasta ihmiselle kun saa nauttia? Huolimatta rintojen tai peniksen koosta. Seksi on kaikkien etuoikeus. Ja jos tämä perustarve on jostain syystä tyydyttämättä,on raakaa kun joku sanoo että se syy löytyy sinusta itsestäsi.

Meillä kaikilla on paljon annettavaa. Se ei vaan pääse esiin muuta kuin ehdottoman hyväksynnän kautta. Siihen auttaa sopiva kumppani. Älkää hyvät ihmiset yrittäkö viedä rohkeutta toivoa ihanaa seksiä omalle kohdalle. Sitäpaitsi SINÄ itse voit olla sen vapautuneen seksin kohteena kun annat kaikkien kukkien kukkia,kukkia vaan. Eikö se olisi ihanaa!!? Anna miehellesi pakoputkea aina kun haluat, että tuntuu oikeasti.

Voit myös pyytää häntä naimaan sinua suuhun ns. Luulen, että 15cm nielussa on riittävä pituus kruunaamaan henkisen yhteytenne. Siis toisin sanoen saat vastauksia jotka ovat kysymyksesi tasoisia.

En Isoa miehenjatketta omaa-oisko sukuvika, mutta kesto on kuulemma jotain muuta ku rivimunilla. Pistä e-mail rohkeesti fossilisti jippii. Huomaa että täällä on pienimunaisten miesten vastauksia kun noin ilkeästi kolahti. Ei vaan täällä on kaiken kokoisten kyrpien omaavia, joilla on käsitystä siitä mikä on parisuhde. Sinulta se on mitä ilmeisimmin hukassa koska voivottelet sen kokoa.

Jos toinen on kerran niin ihana, keksitte kyllä keinot miten tyydytys on molemminpuolinen. Jos etsit mahtikullia, niin kirjoittele mielummine tuonne Sinkut -osastolle. Oletko muuten täyttänyt jo 18? Olen itse seurustellut reilun vuoden pienikaluisen miehen kanssa. Lopulta se kaatui kyllä huonoon seksiin, kun oli liian pieni. Ajatelkoot miehet mitä tykkää, mut naisen näkökulmasta sillä on kyllä merkistystä. Onhan niitä muitakin tyydytystapoja, mutta ei ne ole sama asia kuin yhdyntä.

Itse en alkaisi suhteeseen tilanteessasi. Tosin älä vaan loukkaa miestä ja sano hänelle totuutta missään vaiheessa. Hyvä että joku tajuaa pointin Koska kyllähän pieni kalu on sama kuin että jos naisella olisi kauhean väljät paikat, niin tuskin siinä miehetkään ajattelisi niinkuin täällä nyt kovasti olevinaan.. Koska kyllähän koolla on merkitystä, nimenomaan paksuudella sanoi kuka mitä hyvänsä..

En kyllä tosiaankaan sano miehelle asiasta ja kai tässä nyt tulee katsottua vielä vähän pidemmälle, mutta etenkin jos on itse kovin "kiihottunut" ja sitten on ohutkaluinen kaveri niin kyllä se hukkuu sinne aivan varmasti.. Mulle kävi kerran kans noin. Olis varmaan pitäny laittaa tää nolojen juttujen osastolle,mutmut Enivei, oltiin kiihkeissä touhuissa ja vaatteita vähennettiin ja sit tää häiskä ottaa housut pois Ei siitä mitään tullu, lähin kotiin.

Aikoinani kun olin muuan kyltymättömän Iso vittuisen kanssa lämmitin mikroaaltouunissa ison ja mahtavan kurkun ja junttasin sen saatuani neidin hörö vittuun.. Kannattaa kokeilla, ainankin tämä neiti piti kokemastaan;. Eli nyt on niin, että pointin tajuaa vain se, joka on samaa mieltä kuin sinä? Sinähän olet jo tehnyt päätöksesi jättää mies ja nyt etsit täältä vain hyväksyntää päätöksellesi.

Lyhytnäköistä ja itsekästä ottaen huomioon kuinka kuuma aihe on. Käsittele itse huono omatuntosi, äläkä yritä lievittää sitä lietsomalla toivottomuutta "ohutkaluisissa". Jos kerran olet niin vakuuttunut siitä että "kyllähän koolla on merkitystä", niin miksi ylipäätään kirjoitit tänne? Iso siitin isoon vittuun ja taas pieni siitin tiukkaan pimppaan!!

Eikö toi ole aika loogista vai olenko väärässä??! Rivien välistä näkee niin selvästi, sen, että naisen ei ole aina niin helppoa oppia nauttimaan seksistä..

Tiedän tunteen mulle kävi samoin vuosia sitten- kiva mies: Kauheessa kiimassa tartutaan toisiin ja riisutaan kuteita ja miehellä on lapsen muna-- Voi sanoa että järkytyin olin aivan ällistynyt voiko olla totta No, ihmiset ovat eri kokoisia ,niin miehet kuin naisetkin. Miehet eivät voi kalun koolle mitään, mutta entäs vastakappale? Eikö kannattaisi ainakin kokeilla geisha-kuulia. Itse en jostain kumman syystä osaa sanoa niiden hyödyllisyydestä, mutta kovasti väittävät, että niistä voi olla apua.

Vaikka ne auttaisivat, niin pahoin pelkään, että asia on niin pinttynyt päähäsi, että siiitä on vaikea päästä eroon. Älä aloita suhdetta jos tuntuu ettei seksielämänne sujuisi, koska tulet todennäköisesti kuitenkin pettämään tätä "ohut kaluista" miestäsi. Itselle meinaan kävi juuri niin että vaikka muuten seksi sujuikin, niin lopulta "sen" pienuudesta johtuen nainen lähti omien sanojensa mukaan isompi kaluisen mukaan.

Ei siinä mitään, koska niinhän se vain on että toiset vaativat ison munan, toiset pitkän ja komean miehen, toiset rahaa, toiset henkisiä arvoja jne Ihmiset vaan on niin erillaisia. Kyllä suhteessanne taisi olla vähän suurempia ongelmia kuin sun munan koko, herätys pahvi! Sinun ei kannata suhteeseen tämän miehen kanssa alkaa, koska sinulle se näköjään viestisi perusteella olisi ongelma.

Mutta mitäs sanoisitte sitten vihjeeksi miehille joilla on "liian pieni"? Tällaisia miehiä on kuitenkin varmaan suhteellisen paljon. Kyllähän myös heidän pitää jotenkin nainen löytää. Tietysti kaikki eivät varmastikaan pidä seksiä yhtä tärkeänä, mutta eiväthän miehet sen koolle mitään voi.

Ja eräälle toiselle kirjoittajalle joka suositteli leikkausta tiedoksi, että pidennysleikkausta ei nykytekniikalla voi vielä tehdä. Tai voi, mutta sen jälkeen se ei enää seiso koskaan. Naisen täytyy olla jostakin muusta asiasta enemmän kiinnostunut kuin seksistä. Yh-äidit ovat hyvä ryhmä pienikaluisella. Voi myös opetella käyttämään muita avujaan ronskimmin; käsiä, suuta, välineitä Kaikki naiset haaveilevat isosta ja totta on, että naiseen mahtuu mitä vaan.

Lapsikin tulee ulos jopa 4kg painavana. Paikat joustaa ja palautuu. Isot paikat kertovat lähinnä liikunnan vähyydestä ja isoja toosia voi olla laihoilla tai lihavilla. Tiedänpä miehen jolla on vaikeuksia saada naista koska hänellä on liian iso. Raja tulee naisella vastaan myös toisessa päässä, että ei sinne mitä vain mahdu, saati että nainen nauttisi siitä.

Eivät kaikki naiset "haaveile isosta", vaan mieluummin sopivasta. Synnytys vie kropan aika äärirajoille, ja sattuu ihmisellä enemmän kuin millään muulla nisäkäslajilla. Et tiedä naisesta saati synnytyksistä hevon veetä! Pieni munasi - tai pelko sen pienuudesta- vaan pakottaa tänne vinkumaan asioista joista et mitään ymmärrä- hae tietoa elämsätä ja tule sitten natisemaan!

Jariina, kirjoituksesi aihe on tabu. Siitä ei sovi keskustella julkisesti. Tämä on niitä naisten keskenään selvitettäviä asioita joita ei missään nimessä tuoda julkisuuteen, sillä se aiheuttaa ahdistusta miehissä, jotka eivät voi ko. On sama tabu jos muijalla on liian löysät paikat. En kehtaa omalle muijalleni sitä sanoa, mutta tiedän, että jos sanon jotakin tyyliin, että voisit vähän treenata sun alavatsanlihaksia niin lähtö tulisi Vai onko kokemuksia moisesta?

Tabu sekin vaikka synnytyksen jälkeen on ihan yleistä että voi pyytää muutaman ylimääräisen tikin kun paikat on vielä mycket auki. Sitten kun joku kirjoittaa tällaisista aroista aiheista, niin ahdistus purkautuu epäasiallisina kommentteina ja syyttelyinä. Niin kuin varmaan näistä edellisistä ja varmaan tämän jälkeen tulevista kirjoituksista tulemme huomaamaan. Seksi ja synnytykset ovat luonnollisia asioita jos naine on seksuaalisuuttensa kanssa sujut, synnytykset kulkevat hyvin luonnollisissa merkeissä, luonnollinen synnytyskanava aukeaa lapsen mukaan sen jälkeen ei tikkejä tarvita!

Kannattaa etsiä itselle sopiva partneri niin ei tarvi pikkuasioista välittää! Ensimmäiset kerrat pedissä on kuitenkin vähän sellaista hakua.. Seksi kumppanin kanssa paranee ajan suhteessa, kun oppii tuntemaan toista, ja jännittäminen jää pois.

Tuntemuksiin vaikuttaa myös oma asenne. Ettei vain alkuperäinen ole se, joka menee petiin ja mittaa ns. Eihän seksi vain suorittamista ole? Nimimerkki "Jariina" on melko varmasti mies. Kyllä koolla on väliä, puhiskaa miehet vaan, mutta totuus se on. Kyllä olen aivan samaa mieltä kanssasi kuten varmaan moni muukin. Seksikö on tärkein asia parisuhteessa ja aivan kuten jasmin toteaa ni eipä pitäis olla ongelma.

Jos kalun koko ratkaisevin tekijä ni kannattaisiko katsoa ehkä peiliin ja miettiä mitä todella etsit elämääsi. Avovaimollani on a-kuppikoko mutta mitä sitten.

Itselleni on ainakin paljon tärkeämpi millainen hän on ihmisenä ja mitä ajattelee ja että meillä menee todella hyvin yhdessä. Ei parisuhde voi olla kiinni tollaisesta asiasta mutta onhan meitä joka junaan. Onhan sillä munan koolla väliä ja paljon! Jos joku väittää toista, niin se on perkeleenmoinen vale. Ja jos nainen sanoo, et ei tunne sitä sisässään, heppi on sillon pieni.. Ja mitä tekemistä tisseillä on seksin kanssa?? Isovehkeisiä miehiä naiset haluaa, pikkupilit hävetkööt!! Kalun koko on eräs merkittävä muttei ainut syy siihen, miksi en itse harrasta seksiä.

Oma vehkeeni on valitettavasti tilastojen peruskokoa, eli n. Jokainen itselleen rehellinen mies kyllä ymmärtää, että vaikka tuo 15cm pituus voi vielä riittää, niin 4cm leveys on järkyttävän säälittävä. Pienikaluinen mies tuottaa vaan mielipahaa naisille ja on oikeastaan todella itsekäs, koska väkisin yrittää solmia suhteita vaikka kyllä varmasti tietää, ettei niistä mitään tule pidemmän päälle.

Älkää siis pienikaluiset tuhlatko omaa ja muiden aikaa vaan tyytykää masturbointiin. Onhan sekin kuitenkin ihan mukava vaihtoehto, eikä tarvitse hävetä sitä oman kalunsa pienuutta. Kyllä se vaan niin on, että pieni kalu hankaloittaa elämää! Yleensä näillä miehillä on myös asiasta komplekseja. Totuus on, että harvemmin löytää hyvää pakettia, jolla on upeat puitteet sängyssä ja miehen sisältökin miellyttää. Koolla on paljon väliä, vaikka miehet muuta luulevatkin luulevatko?

Mieti siis haluatko vakiintua perhe-elämän suuntaan vai löytää ihanan seksiromanssin? Kuten miehet tapaavat sanoa naisista; huorat ja vaimot ovat erikseen. Sama pätee myös miehiin, ikävä kyllä. Olin neljä vuotta avoliitossa todella ihanan ja kunnollisen miehen kanssa.

Luulin että kyllä tämä pieni puute voidaan korvata muilla keinoin. Mutta kuukausien kuluessa se alkoi painamaan miehen mieltä, koska huomasin etten ollut ihan kybällä mukana.

Painopiste muuttui enemmän henkiseksi suhteessamme. Mutta silloin tuli kipeä totuus esiin että neljän kuukauden "selibaatin" jälkeen. Ei enää edes itsetyydytys tuonut helpotusta vaan pahan ja hylätyn olon. En koskaan kyennyt saamaan orgasmia normaalissa yhdynnässä tämän miehen kanssa. Sitä ennen eikä sen jäkeen tätä ongelmaa ei ole ollut.

Sitten sattui että erehdyin vieraisiin. Vaikea paikka oli myöntää että seksi ei ole tärkein asia mutta helevetin tärkeä kuitenkin. Haluan tuntea itseni naiseksi!! Eromme oli surullinen, enkä loukannut tätä miestä vaan sanoin etten pysty elämään sisar-veli suhteessa. Nykyinen mieheni on sekä sisällöltään että varustukseltaan, että haluiltaan just se mistä pidän. Voi kuule, anna kanojen keskustella. Sun ei oo pakko tulla lukemaan, jos sattuu liikaa sieluun.. Mene sä miesten kanssa pohtimaan vaginoiden kokoa ja anna naisten keskustella heitä koskettavista asioista.

Oletko koskaan kuullut, ettei sanonta "poissa silmistä, poissa mielestä" pidä paikkaansa. Mitä kypsymättömien pikkutyttöjen juttuja täällä onkaan. Miehen peniksen koolla ei ole todellakaan mitään merkitystä, jos seksuaalisesti synkkaa ja kumpikin on löytänyt oman seksuaalisuutensa.

Omakohtaisesta kokemuksesta voin sanoa, että aikaisemman miesystävän jättisuuresta ei ollut mitään iloa, koska toiveet ja halut ja seksuaalisuus olivat aivan eri planeetoilta. Nykyisen miesystäväni kanssa seksi on ihanaa ja tyydyttävää vaikka hänellä on erittäin pieni. En vaihtaisi mistään hinnasta häntä keneenkään, koska hänen kanssaan rakastelu on luontevaa ja upeaa. Haluaako mies jonka fantasia ovat DD daisarit, naisen kuppimallia A????

Älä tyttö mieti enempää, kuuntele itseäsi ja halujasi. Jospa seksi onkin tarkoitettu aikuisille koettavaksi ja nautittavaksi.

Jossain vaiheessa seksi koetaan aivoissa eikä jalkojen välissä. Taitaa olla jonkun sortin transu kyseessä, kun pitää naisten nimillä kirjoittaa ja vielä vastaakin itselleen. Itse omaan erittäin ohuen elikkä 3. Onko se jo mitätön Iso kalu on yhteiskuntamme status symboli ja kaikki perustuu miehen kalun kokoon.

Näinkö se todella on. Itse pienikaluisena monesti miettinyt miksi täälä sitten pitäisi elää, mutta sanon teille jotka tunnette kalvavan tunteen näinä kalun täyteisinä aikoina, koolla on merkitystä. Te joilla on pieni, olkaa onnellisia. Te ette käy sitä taistelua turhaan, seuraavassa elämässä teillä tulee olemaan oikea mambo JAMBO jos saatte itsetuntonne kuntoon. Kalu kasvaa siinä missä itsetuntokin. Ahdistaako, nimittäin kyllä kiinalaiset ovat keinot keksineet. Itsetunto on erittäin tärkeä te joilla on pieni.

Jos saatte vielä miehisen puolenne jostain kumman kaapista kaivetuksi esiinne, voitte kyllä tyydyttää naisenne ja nainen tuntee itsensä naiseksi. Koettakaas vaikka tantrista seksiä Sitten se 10 prosenttia naisista.

No ne on sellasia naisia joilla on liian väljä. Itselläni samoja mittoja, eikä naiset oo koskaan huonoo tykänny. Koska kukaan ei puhu totta, niin verratkaa pornolehtiin. Toki siellä on isomunaisia, mutta suurin osa on meitä taviksia. Eikä se lopulta ole miehen mitta. Tai ehkä se on, mutta vain n. Kalua on huono isontaa,mutta Sinulla on mahdolisuus kehittää lantionpohjalihaksia.

Niitä lantionpohjalihaksia voi tosiaan jumpata pienekin kikkelin puristavaksi.

Suhteeseen sinusta ei taida olla. Normaali koko on 17cm kaikki tuosta isommat ovat epänormaaleita. Kuulehan Jari-Iina, ei sitä ryppyreikää tarvitse liian isoksi porata: Kokolaskuri Muistathan, että mittaamalla ja laskurilla saatu tulos on aina suuntaa-antava. Pursuvatko rinnat yli kupeista? Eihän sinun maailmassasi mikään muu merkitse mitään kuin pelkkä kalun koko? SinRuid Vieraileva tähti 9.

3 thoughts on “Seksipelit miten mitata kuppikoko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *