Suomi seinäjoki mahajataha

Varaa menolippu Seinäjoelle ja antaudu hurmaavan pohjalaisuuden vietäväksi. Meillä tapahtuu ja syntyy jos jonkinmoista. Kesän suurtapahtumat Provinssi, Seinäjoen Tangomarkkinat ja Vauhtiajot houkuttelevat yhteensä yli kävijää joka vuosi. Seinäjoella voi myös viettää aikaa kulttuurista nauttien.

Aalto-keskus on ainutlaatuinen helmi keskellä kaupunkia. Teatteri ja Rytmikorjaamo tarjoavat menoa ja meininkiä lähes ympäri vuoden. Lapsiperheille niin paras paikka on Duudsonit Activity Park. Katso lisää tapahtumia Etelä-Pohjanmaan Tapahtumakalenterista. Tapahtumien suurkaupunki Vankka osaaminen suurten tapahtumien isäntänä. Vuonna yli tapahtumavierasta. Seinäjoella tiedetään, miten pidetään hauskaa ja kerätään korillinen kivoja lomamuistoja!

Seinäjoen kutsua ei voi vastustaa! Näe ja koe Alvar Aalto! Lakeuden luonnon lumo - Luontobloggaaja ja -kuvaaja Tero Hintsa listasi muutamia suosikkiluontokohteitaan Seinäjoella. Etelä-Pohjanmaan TOP 12 vierailukohteet. Teatteri, musiikki ja elokuvat. Lumikki ja seitsemän kääpiötä.

Peräkonttikirppistä ja musiikkia - tori-ilta. Crocodiles vs Kuopio Steelers. Alajärven Ankkurit — Koskenkorvan Urheilijat. Rauhaton mieli - kuviin tallentuneet tunteet. Kasvoista kasvoihin Villa Väinölässä Lasten Kesä Käsillä -kurssi.

Ihanaa Juhannusta toivottelee Rohkea Challengen porukka! Seinäjoen melontakeskus alkaa olla valmis. Kyrkösjärven rantaan on talven mittaan rakentunut kökkätyöllä hieno melontakeskus. Kyrkkärin palvelut senkun paranevat koko ajan. Seinäjoen Kyrkösjärven melontakeskus saatiin sopivasti avattua käyttöön ennen juhannussateita. Aikaisempina kesinä oli heinäk. Kauanko komia liikenne meinaa ajaa terveisiä, eli tyhjiä busseja sjokisten verorahoilla? En oikein pidä komiana tommosta touhua, kun.

Ällöttävä tapa ansaita rahaa!! Seinäjoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja Kati Ojaniemi hakee tällä kertaa Multian kunnanjohtajaksi. Mukava seurata asemalla linjuri puolella kun paikalliset juoppolallit temmeltää, yksi huutaa persehuoraa kurkku suorana.

Osaako joku sanoa voiko yksityishenkilö hakea taloyhtiön puolesta tupakointikieltoa vaikka taloyhtiö kaikessa viisaudessaan on kokoukse.

Seinäjoelle suunnitellaan pride kulkuetta ensi kesäksi. Hieno asia Etelä-Pohjanmaa tarvitsee uuden suunnan ja tällaista uutta tul. Täällä on valiteltu, että Seinäjoki tyhjää maakunnan asukkaista, mutta totuus on, että Seinäjoki on vai.

Onko kaupungin herrat seonneet lopunkin kun suuren maailman tyyliin rakennetaan pikkukylän autiolle torille miljoonia maksava kahvila? Tanko markkina vetääsi taas eken tappion olokaa ylypeetä ittestännä hurraa lähäresmäki. Ei näy seinäjoen pallon potkijoita eikä tuu näkymään!! Kappas koiraa kun taas pimahti. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa?

Suomi seinäjoki mahajataha -

Jyrkillä on asiaa vol. Seinäjoen kutsua ei voi vastustaa! Nille jää vauhti korvien väliin eivätkä pysty käsittelemään asiaa ja ajavat sitten muun liikenteen seassakin kuin sekopäät. Oletko varma, että haluat jatkaa? Järkytyksen oli suuri kun tänään lauantaina ei ole julkista liikennettä lainakaan?? Ihanaa Juhannusta toivottelee Rohkea Challengen porukka! Seinäjoelle suunnitellaan pride kulkuetta ensi kesäksi.

Seinäjoella voi myös viettää aikaa kulttuurista nauttien. Aalto-keskus on ainutlaatuinen helmi keskellä kaupunkia. Teatteri ja Rytmikorjaamo tarjoavat menoa ja meininkiä lähes ympäri vuoden. Lapsiperheille niin paras paikka on Duudsonit Activity Park. Katso lisää tapahtumia Etelä-Pohjanmaan Tapahtumakalenterista. Tapahtumien suurkaupunki Vankka osaaminen suurten tapahtumien isäntänä.

Vuonna yli tapahtumavierasta. Seinäjoella tiedetään, miten pidetään hauskaa ja kerätään korillinen kivoja lomamuistoja! Seinäjoen kutsua ei voi vastustaa! Näe ja koe Alvar Aalto! Lakeuden luonnon lumo - Luontobloggaaja ja -kuvaaja Tero Hintsa listasi muutamia suosikkiluontokohteitaan Seinäjoella. Etelä-Pohjanmaan TOP 12 vierailukohteet. Teatteri, musiikki ja elokuvat. Lumikki ja seitsemän kääpiötä. Peräkonttikirppistä ja musiikkia - tori-ilta.

Crocodiles vs Kuopio Steelers. Alajärven Ankkurit — Koskenkorvan Urheilijat. Rauhaton mieli - kuviin tallentuneet tunteet. Kasvoista kasvoihin Villa Väinölässä Lasten Kesä Käsillä -kurssi. Ihanaa Juhannusta toivottelee Rohkea Challengen porukka! Seinäjoen melontakeskus alkaa olla valmis. Kyrkösjärven rantaan on talven mittaan rakentunut kökkätyöllä hieno melontakeskus. Kyrkkärin palvelut senkun paranevat koko ajan. Seinäjoen Kyrkösjärven melontakeskus saatiin sopivasti avattua käyttöön ennen juhannussateita.

Talkoissa on viihdytty yli tuntia ja vielä viihdytään , mutta olipa tekijöitäkin Kannattaa käydä ohikulkiessa ihailemassa! Toivotamme kaikille Erittäin hyvää Juhannusta! Miksi Seinäjokisia käy töissä Ilmajoella??? Eikö tämä surullinen kaupunki elätäkään kaikkia sen asukkaita? Ja kuinka edes voi alentua kulkemaan maakunnassa kun asuu Seinäjoella?

Aina mollaatte meitä maakunnassa asuvia mutta näköjään kaikkea se nälkä teettää. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Paikkakunnat Etelä-Pohjanmaa Seinäjoki. Mikä rallikunta ajoi tieltä ulos Mielenkiinnosta. Mikähän todellisuudessa Seinäjoen Ideaparkin rakennustöiden aloittamista viivästyttä? Eikö tämä surullinen kaupunki elätäkään kaikkia sen. Näyttää kaupunki laittavan vuokra-asuntoja maantasalle. Halvemmaksi tulee maksaa matkat ja päivärahat näelle kaupunginhallituksen ja valtuuston bileveikoille, kuin maksaa heill.

Seinäjoella myynnissä olevat asunnot, eikä ripoteltuina eri foorumeilla? Järkytyksen oli suuri kun tänään lauantaina ei ole julkista liikennettä lainakaan?? Aikaisempina kesinä oli heinäk.

Kauanko komia liikenne meinaa ajaa terveisiä, eli tyhjiä busseja sjokisten verorahoilla? En oikein pidä komiana tommosta touhua, kun.

2 thoughts on “Suomi seinäjoki mahajataha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *