Seksi seuraa pattaya huorat

seksi seuraa pattaya huorat

Tosin koska ovat nykyään naisia, ja näyttävät ja käyttäytyvät kuin naiset, niin sopivat heteroillekin oikein hyvin. Kokemukseni leidareista eivät tosin rajoitu vain seksikokemuksiin, vaan kaveriporukassa ulkona syömässä käydessä aina välillä yksi tai kaksi leidariakin sattuu tulemaan mukaan.

Oikein mukavia ja hauskoja ihmisiä. Terveisin, myös Thaimaassa asuva mutta ei videolla esiintyvä suomalais"juntti". No onhan tämä nolo, ei dokuentti vaan suomalaiset. Ulkomailla itsekin asuneena, viime vuosina olen huomannut millainen tämä meidän suomalainen kulttuuri on.

Itseasiassa meillä ei ole kulttuuria. Kukaan ei enää muista arvoja: Suomalaiset elävät odottaen viikonloppua ja lomia saapuvaksi jolloin saa taas vetää pään täyteen ja pyöriä kännissä. Sanoisin näikin ikävästi, että näköjään tuonne Pattayalle matkustavat ne alemman kastin suomalaiset, joilla ei elämässä ole enää minkäälaisia arvoja olemassa.

Viina ja seksi näyttävät olevan ne tärkeimmät asiat. Ei kunnon vastuuntuntoinen ihminen, jolla on arvot kohdillaan lähde elämään tuollaista elämää. Thaimaalaisesta kulttuurista ja uskonnosta en tiedä, näyttää siltä että kukaan siinä maassa ei kunnioita itseään. Mielestäni todella alentavaa ja epäkunnioittavaa menoa.

Ihmiset ovat ihan täysin hukassa. Aikamoinen helvetti maan päällä. En voi uskoa, että GG oli ensimmäinen joka heitti legendaarisen "hävettää olla suomalainen" -lainin, eikä sitäkään suoraan kanonisessa muodossa. Sallikaa minun korjata tilanne. Pattaya saa tämän perusteella paljon huonomman maineen, kuin mitä se todellisuudessa on, toivottavasti myös Suomalaiset turistit Kieltämättä sitä, ettäsieltä löytää sen mitä hakee ja jos moista hakee niin on aitiopaikalla! Huorien elämällä on kuitenkin myös kääntöpuoli ja monikaan ei haluaisi tehdä tuota työtä!

Sitä ei kuitenkaan asiakaspalvelija voi näyttää Kanin pyöritys olisi saanut jäädä pois, se ällötti koska kani ei voi valita osaansa! Onkos tämä sama mies, joka matkusti osan matkasta autonkyydissä, vaikka piti ajaa pyörällä?? Melkein kaikki kommentit on mun itse kirjoittamiani. Perustin myös uskonnollisen kolhoosin: Hävettääkö Panu Janssonia ja muita dokumenttia roskana pitäviä se että se on liian tosi? Suomalaisen gonzo dokumentin parhaimmistoa. Hakkaa jopa madventuresin ollessaan aidosti rappiolla eikä esittämässä tekopyhästi ihmiskunnan parantajia.

Vai johtuukö häpeä siitä että olette olleet pattayalla itse, mutta tiedätte etttä teidänkin meno on ollut vähän samanlaista, mutta ei läheskään noin rankkaa. Se että City lehti jonka pitäisi avoimesti ja monipuolisesti käsitellä asioita moralisoi ja tahallaan väittää että aika menee hukkaan tuota katsellessa on naurettavaa!!

Ei voi kuin ihmetellä, miten paljon nuo thaimaalaiset ladyboyt, prostituoidut ja muut "seuralaiset" ovat persoja rahalle ja miten vähän he kunnioittavat itseään. Jos heillä olisi terve itsekunnioitus tallella, he lopettaisivat itsensä myymisen ja esineellistämisen. Nyt on turha inistä siitä, että osa Thaimaan prostituoiduista on ihmiskaupan uhreja ja heidän on pakotettu myymään itseään. Ylivoimainen enemmistö prostituoiduista miehet, naiset, ladyboyt myy itseään täysin vapaaehtoisesti, koska turisteilta on helppo saada rahaa.

Meillä on suunnitelmissa vain aurinkoloma ei mitää illan viettoja. Vaan enemmänkin "lasten loma" ja iltaisin sitten kahdestaan vietettäisiin aikaa viinilasin kanssa parvekkeella. Missä ois rauhallinen huoravapaa kohde? Työkalut Ilmoita asiaton viesti. No luuletko että ne oikeasti hyppii päälle? En ole kertaakaan nähnyt huoraa vaikka Thaikuissa olen käynytkin, illallakin liikkunut.

Eikö miehes osaa sanoa ei huorille? No, ihan huoravapaata ei varmaan ole. Mutta välttäkää illalla liikkumista. Kuinka vanhoja lapset on?

En usko, et pienet tajuu, mitä tapahtuu. HuaHinissakin aika paljon liikku huoria. Koh Samui oli aika rauhallinen tän suhteen. Minne päin Thaimaata olisitte menossa? Kaikki paikat eivät ole siellä niin pahoja tuon huorauksen suhteen. No kyllä osaa mut siltikin ei oo kiva kun lapsien nähden tulevat päälle!

Kyllä ne mun 14 vuotiasta poikaakin vikittelivät mutta oppipa poika sanomaan ei. En mä niitä kiusallisena kokenut koska ilmiö on osa heidän kulttuuriaan. Maaseudulta tullaan kaupunkiin tekemään rahaa. Mutta se oli kivempaa että asia on näin avoin siellä - eli vikitellään kovalla äänellä kaikkien kuullen - toisin kuin jos menisi aurinkorannoille joissa toiminta on salamyhkäisempää Odotan miesliikkeen tukevan minua".

Eikös siinä uudessa expressbussien asiakaslehdessä puhuttu jotain, että 50 vuotiaana ollaan vasta elämän puolivälissä? Aika hauska, kyltymätön ping pong -tyttö, tuollainen naisen kuuluisi olla.

Miehen tyydyke, vaikka leffassa vaimoke onkin. Tekeekö bmad sun Annasi tuollaista show: Sitten kun saatte toitotettua, että arvokkudesta viis, raha on ainoa hyvinvoinnin mittari ja pari miljonääri-äitiä heittää keikkaa ihan huvikseen ja nauttii arvostusta samanaikaisesti voitte puhua seksillä myymisestä samaan sävyyn kuin tässä blogissa on puhuttu.

Ja miksi näitä naisia ei pitäisi pelastaa lämpimästä Thaimaasta kylmään Suomeen vaimoiksi. Naisella on yleensä elämänsä aikana monta roolia: En usko, että kovin moni pornotähti kasvattaa tyttärestään itselleen seuraajan ja ilman omantunnon kolkutuksia näyttää omia bravuureitaan lapsilleen. Pohjoismaissa ei ole porttoja katsottu hyvällä, täällä ehkä elää käsitys siitä, että huora on tyhmä,likainen, ahne, hävytön eikä osaa tehdä mitään muuta ja jokin "pakottaa" naisen myymään itseään, esim.

Anna on aika tylsissä formaateissa, tai sitten mainos- ja lehtikuvauksissa. Eli tuossa nyt malliksi S. Koposta, joka on lähempänä Annan tyyliä. No ainakin sitä miehen seksin perässä juoksemista on aina katsottu paljon ymmärtäväisemmin kuin naisen.

Jos tuore äiti haluaa vain panna koko ajan kuin vauva huutaa, hän on huono äiti. YH-äidin status on kovin korkea tässä blogissa.

Jos tytär antaa vuotiaana vanhemmalle miehelle pimppaa, hän on huono tytär ja huora, kun taas samanikäisen pojan touhut vaikka lastenvahdin kanssa johtuvat vain uteliaisuudesta, tyttöystävän pettäessä se on eron paikka ja tyttö on huora, poikaystävän vastaavanlainen touhu taas ymmärrettävää, homma jatkuu hautaan saakka.

Kaikki stigmat kasaantuvat naisen niskaan, miestä taas ymmärretään ja jollei niin tulee se femakkolesbon lisästigma. Miksi Kustaa kuningas saa nussia ympäriinsä, mutta jos Silviä jakaisi pesää, se olisi kuningashuoneen loppu. Nainen on yhä se jota pitää kontrolloida, herjata ja automaattisesti se toisen luokan kansalainen. No onhan niillä kuninkaallisilla naisilla omat miespuoliset kuntovalmentajansa ja hierojansa. Yhdestä sellaisesta tuli viime kesänä prinssi No Laasasen puolesta en voi puhua, mutta itse en ole prostulla käynyt koskaan jos jotain netin imlive-palvelua ei lasketa, on muuten todella huono , eikä vetoni prostuihin ole mitenkään kova, johtuen siitä mitä saan muutenkin.

Vaihtelunhaluisina hetkinä tulee kuitenkin joskus selattua ja meilailtua prostujen kanssa eri puolille maailmaa. Ei Thaimaa ole mikään poikkeus, mutta hyvännäköisiä lihakimppuja siellä näyttäisi olevan jaossa. Ei kannattaisi laittaa tuollaista kirjain tai numerojonoa kommenttiin. Tuo aiheuttaa sen että osa tekstistä leikkautuu pois sen näkee pelkästään kommentoitaessa , kun tuo numerojono määrää tekstikentän leveyden mutta tekstikentän näkyvä osa on kapeampi. Minusta on ihan eri asia käydä prostituoitujen luona ns.

Suomessa tai muussa Euroopan maassa prostituoidut tekevät sitä omasta päätöksestään. Minusta prostituutio on aina moraalisesti kyseenalaista, mutta erityisen törkeää on, että seksiä ostetaan köyhien maiden asukkailta.

Prostituutiossa on joka paikassa sama taloudellinen kuvio: Nuori hyvännäköinen nainen tienaa siinä tuplasti sen mitä muuten pystyisi ansaitsemaan ja vähemmillä työtunneilla. Niin ja lapsityövoima kunniaan myös. Siinä myös vaihtuu rahaa. Samoin huumekaupassa, ihmiskaupassa ja siinä prostituutiossa. Oikein tai väärin, raha hoitaa homman. On oikein myös orjuus, rasismi, terrorismi, sodat -jotka ovat rahariitoja jne. Rahan määrä, siis joku 20e hyvittää sen vääryyden mitä näille thaikuille teette.

Aivan varmasti on näin. Voi voi, jos mies tosiaan haluaa kehitysmaalaisia auttaa niin hän voi lahjoittaa sen rahan ilmaiseksi sen sijaan, että nainen joutuu myymään itseään köyhyyden takia. Unohditko taas, että seksiturismiin liittyy myös lapsiprostituutiota ja seksiorjuutta. Vai onko lapsiprostituutiokin oikein, koska perheet kuolisi muuten nälkään?! Toivottavasti te naiset muistatte tämän kun seuraavan kerran ostatte kaukoidässä tehtyjä vaatteita tai suklaata.

Jos lapsia haluaa, niin esim. Kampin ostari on paljon vaivattomampi paikka poimia oma pikkuritsa. Lähtee muutamien farkkujen hinnalla. Ja kertokaa, hyvät herrat, miksen saisi tunkea Laasasen perseeseen haravaa? Jollei mikään estäisi -lainsäädäntö, välimatka jne - tai siis toisi seurauksia, tekisin sen ilolla ja pistäisin bmad: Oikeustajuni kuitenkin sanoo ainakin vähintään sen, että bmadille voisin jopa harkita pistäväni liukastetta, mutta Laasaselle ei armoa tipu. Runkku, sika ja vielä tyhmä - tai sitten aivan umpihullu.

Ja hulluhan voi haaveilla jopa siitä haravasta perseessä. Kummankin fantasiat toteutuisi ja voisin paljon paremmin -Laasanen ei ehkä voisi, mutta sillä ei ole niin väliä. Eihän niillä thaikuillakaan ole ihmisarvoa tms ja ihan palveluksen teette runnoessanne niiden pimpit kipeiksi ja kotiin tullaan tuliaisten kera: HIV, kuppa, tippuri, kirput,satiaiset, klamydia,kondylooma jne.

Mutta miehethän eivät laita vahinkoa kiertämään koskaan Henry L; " Jos globaalit pariutumismarkkinat todella avautuisivat, suomalaiset naiset joutuisivat armottomaan kilpailutilanteeseen. Kilpailusta olisi vaikea selvitä voittajana siivoavia, sekstaavia ja ruokaa laittavia thai-naisia vastaan. Monet suomalaiset naiset tuskin lähtisivät kilpailemaan mistään kauhean "palvelunaisen" roolista, vaan jättävät sen suosiolla muille jos jotkut siihen rooliin haluavat tarjoutua.

Tosin suomalaiset naiset kyllä myös siivoavat, laittavat ruokaa ja sekstaavat, mutta silleen "tavanomaiseen" tyyliin. Sitten ei auta kun ryhtyä lesboksi. Suomalainen mies ei paljoa vaadi verrattuna ulkomaalaiseen mieheen Huomenna Laasanen katuu kun kirjoittaa suomalaisten miesten lainvastaisesta -sekä oman että Thaimaan- toiminnasta näinkin ihailevaan sävyyn: Laasanen, ihan oikea ja toimiva lainvastainen toimintakin tuottaa tulosta ihan Suomessa, siis seksiä, aah, seksiä. Ja saat sen laihan naisen, kun vaihdat kaljan vaikka piriin.

Siis ei tarvitse matkustaa Thaimaaseen saakka, ryhtykää huumekauppiaiksi, ne käsittääkseni kiertävät ne verot,saavat pimppaa ja ovat kovia jätkiä ja rikkaitakin vielä, ei kaiketi tarvi paljon vaivaa nähdä,kouluttautua tms.

Siis jos hedonismi on jees,huorat on jees, raha on jees ja moraalilla ei ole paskaakaan väliä, niin miksei? Eihän sitä kamaa tarvi itse vetää, vain myydä toisten pyytäessä Nyrkkinaikaa koko yhteiskuntaa niin, että soi Laasanen ei ole mitenkään yksin Iltalehteä kopioidessaan: Thaimaassa asuneet suomalasnaiset Annika ja Annabella Åsvik ovat kirjoittaneet mainion kirjan "Miesten Paratiisi" Thaimaan kaupallisista seksikuvioista:.

Ja nyt kuittaan,kiitän ja kumarran ja menen ottamaan aivan ilmaiseksi suihin ihanalta mieheltäni, jos se jaksais vielä polkastakin Ja aamupalan tuon sänkyyn asti, olisikohan cafe au lait ja tuore croissant passeli?

Ihan kiitokseksi sen ihanasta olemassaolosta ja aivan hyvästä sydämestä tulevasta rakkaudesta. Teillä ei suhteen päättyessä tehdä omaisuuden tasausta? Se kun ei tee seksistä ilmaista, että lasku erääntyy maksettavaksi vuosia jälkeenpäin. Kaikki suhteet eivät pääty eroon. Ja jos joudun siinä tapauksessa joskus maksumieheksi tienaan 4 kertaa enemmän kuin mieheni , niin voi,voi, en yleensä lopeta välittämästä toisesta ihmisesta sen jälkeenkään kun tämä ei ole enää "käytössäni".

Onko minun nyt ymmärrettävä, että mieheni on huora? Humanistitutkijan palkka ei ole häävi, oli kysessä nainen tai mies. Ja jotkut tykkäävät vääntää sitä väitöskirjaa yli 10 vuotta julkaisematta muuta kuin blogia ja ihan valtion varoilla kuten Henkka. Siis prkl, joudun tämänkin paskan maksumieheksi: Katson aiheelliseksi nostaa taas kysymyksen: Miksei lääkäri kirjoita mulle huoraa, jonka pyllyyn saan tunkea haravan? Siis vain Henry käy - muut vaikka sitä tahtoisitte, rukoilisitte tms eivät kelpaa.

Aivan, netissä olemme kaikki miljonäärejä, tukipa esitystapamme muuten sitä käsitystä tai ei. Ilmoittamasi tuloerotietojen perusteella ensimmäiseksi tulee mieleen, että olisit huora, koska tasaisen tulonjaon Suomessa ei missään muussa bisneksessä ole nelinkertaista tuloeroa naisten hyväksi.

Ja uskottavuutta lisää valtavasti tuo persaukisen kirjatoukan korottaminen ihannemieheksi. Ulkopuoliset tuskin voivat auttaa pakkomielteenomaisen fantasiasi kanssa, joten kysy ihmeessä sen toteutusta privaatisti suoraan Laasaselta!

Kokemukseni mukaan naiset ovat kahdenkesken valmiita monenlaisiin outoihinkin juttuihin, kunhan vaan vannoo ettei niistä muille kerrota. Ties vaikka äijäkin innostuisi Joku voisi päivittää vähän tietojamme ja tehdä samanlaisen jutun suomalaisten tai yleensä länsimaisten naisten seksiturismista. Kyllä se meno jossain Kreikan rannoilla Kamakien kanssa ja Turkissa on aika hurjaa katsottavaa. Siinä ei välttämättä liiku raha samalla lailla, mutta kyllä siinäkin jotain vaihtuu, ruoka, juoma ja eritteet nyt ainakin.

Me elämme sukupuoliroolien muuttumisen aikaa ja varsinkin miehet tuntuvat olevan hukassa oman funktionsa suhteen. Ennen, kun asuttiin maalla ja naiset olivat kotona, eivätkä olisi omilla tuloillaan voineet elättää itseään tai pärjätä muutenkaan maatalon voimaa vaativissa tehtävissä, miehellä oli selkeä rooli olemassa.

Kärjistettynä mies toi leivän pöytään ja nainen hoiti kodin, lapset ja myös miehen hoivaamisen, kun tämä tulee illalla kotiin raskaan työpäivän jälkeen. Nykyään yksin elävällä naisella ei ole kuitenkaan mitään ongelmaa pärjätä yksin. Kaupungistumisen myötä kodin askareissa ei tarvita miehen vahvuutta eikä nainen tarvitse miehen palkkaa pärjätäkseen taloudellisesti.

Sinkkunainen voi näiden asioiden puolesta elää täysin tyydyttävää elämää ja kokisi pelkästään taakkana miehen, joka edelleen elää sen mielikuvan mukaan, että naisen tehtävä on palvella miestä ja hoivailla raskaan päivän jälkeen. Nainen on kuitenkin itse tehnyt myös työpäivän ja kotihommat ja lapset on hoidettu jomman kumman tai molempien toimesta. Myös nainen kaipaa seksiä, tuntee kehonsa ja tarpeensa ja haluaa itsekin siitä nauttia ja saada jotain, eikä olla vain se nöyrä antaja.

Nyt miehet ovatkin hukassa, kun kenties vielä lapsuuskodissa on eletty tuon vanhan mallin mukaan ja yhtäkkiä nöyrät ja palvelualttiit naiset ovatkin kadonneet. Sitä ei kuitenkaan oivalleta, että mies ei enää ole millään lailla ylivertainen tulojensa tai tekojensa puolesta naiseen nähden, joten lähtökohtaisesti ollaan samalla viivalla kumpikin sukupuoli.

Oman elämänsä ja omien velvollisuuksiensa kanssa kiireinen nainen ei ajattele, että hänen pitäisi sen päälle vielä passata mies paikalleen. Nämä katkerat miehet sitten kehuvat thainaisia, jotka vielä sentään pitävät miestä miehenä ja antavat miehelle sen arvostuksen, joka on iänkaikkisesti miehelle kuulunut. Thainainen ei vaan useinkaan ole samalla viivalla länsimaalaisen miehen kanssa.

Mutta kyllä tämä tästä, ehkä jo seuraavassa sukupolvessa. Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,. Sukupuoliroolit ovat muuttuneet, mutteivät suinkaan kuvaamallasi tavalla. Maatilan työt, vaikka raskaita ovatkin, eivät tosiaan ole olleet mitään miesten töitä.

Hyvin harva mies yksinään on niistä selvinnyt, vaan tyypillisesti tarve on ollut laittaa jopa jälkipolvet nuorella iällä peltotöihin kuten allekirjoittanut. Kyllä nainen on voinut ihan helposti tehdä samat työt, mitä vuotias poikakin on pystynyt tekemeään.

Ja nainen onkin ollut Suomen torpparitiloilla erinomaisen tasa-arvoinen. Vaikkapa oma äitini on elävä esimerkki naisesta, joka kyllä pystyy tekemään ihan kaiken, mitä mieskin. Musta tuntuu, ettei nykyään saippuakuplissa kasvatetuista naisista ole samaan.

Feminismi on kasvattanut Teistä voimattomia, kohtaloonne tyytyviä ruikuttajaprinsessoja ja etuilijoita, joille ihmiskunnan iät ajat harjoittamat toimet esim.

Feminismin piti vapauttaa teidät, mutta Sinullekin on jostain kumman syystä iskeytynyt päähän leima, miten nainen olisi muka kyvytön raskaisiin ja fyysisiin töihin? Ja luulet ettei nainen "olisi voinut omilla tuloillaan elättää itseään"?

Emme me olisi sodassa pärjänneet, jos tiloja ja ruokahuoltoa hoitamaan olisi jäänyt Sinun kaltaisiasi voimattomia cityprinsessoja! Boheemin naisen yksinolon tarve on pitkälti itserakkauden ja sukupuolisodan ilmentymää. Toiselle naiselle ei aseteta niitä vaatimuksia, kuin vieraalle miehelle. Perustekijä on kommunikaatiokatkoksessa, epätasapainossa sukupuolienergioiden välillä. Juurikaan mitään nykytilanteessa ei voida oikeasti perustella naisen parantuneille tuloilla tai kyvyllä suoriutua kodin askareista itse tai lapsensa kanssa.

Meillä on sellainen tilanne, etteivät naiset tule yleisesti toimeen miesten kanssa ja he kieltäytyvät näkemästä miehessä enää sukupuolena mitään jännittävää. Tämä on johtanut siihen, että naisten perään edelleen kuolaavat miehet joutuvat käymään kilpaa siitä saavatko naistaa naisen hunajaisia nektareita edes kerran.

Naiset eivät ole täysin erakoituneet. He ovat tulleet hyvin nirsoiksi, ylimielisiksi resurssinhaltijoiksi, jotka antavat läähättävien urosten kermalle maistiaisia omista herhiläispesistään. Lopulta käy niin kuin Saddam Husseinillekin, että lajitoverit pistävät selliin ja tarvittaessa narun jatkeeksi. Osa naisista alkaa kyllä valveutua jälleen miesten kunnioittajina, eikä heidän ykkösintresseissään ole mikään muu kuin feministisen lesbokulttuurin pysäyttäminen.

Terveelle miehelle nykyajan keskivertonainen on hirviö tai henkinen gargoyle, joka etsii korkeita hyötyjä ja etuja tarjoten nopeita maisitiaisia nopeasti eläville kimalaispäällikölle. Miehillä onkin nyt ennennäkemättömiä paineita etsiä naisten mustasta merestä seksuaalisuutta, harmoniaa, lähimmäisenrakkautta ja vakautta vaalivia naisyksilöitä, kun kaikki naiset yksissätuumin tavoittelevat marenkisia, sukupuolittuneita oltavia itselleen.

Tähän naisille haitalliseen suuntaukseen ovat syyllisiä feministit, jotka ovat vetäneet pahaa aavistamatonta naiskuntaa mukaansa omavaraiseen nihilismiin ja miesvihaan.

Feministiksi ei kannata siksikään ryhtyä, että siitä virasta voi olla jälkikäteen vaikea irrota, koska diktaattorin valta on toivottua ja todellista, ja miesten ahdinko käsin kosketeltavaa.

Miesten ryöpytys ja ahdistushan muuntuvat naisten sairaissa päässä, sieltä kaukaisten palatsien smaragdilattioilta katsottuna hyviksi ja hauskoiksi ylemmyydentuntemuksiksi. Miehet ovat aina valmiita naisen tyydyttämiseen, mutta nainen ei tarvitse siihen ammattijääkiekkoilijaa, edelleenkään. Suuri osa tällä planeetalla harjoitetusta heteroseksistä on huonoa nimenomaan sen takia, että naiset eivät panosta täysillä miehen tyydyttämiseen.

Miehet ovat oppineet pitämään huonoakin seksiä hyvänä, koska feministit ovat vaatineet, etteivät he saisi pyytää enempää. Minä olen sängyssä monta, monta kertaa vaatinut naiselta enemmän kuin tämä oli ajatellutkaan antaa.

Tinkimättömyyden lopputuloksena naisen koko olemus on laajentunut ja parantunut. Ihmissuhteisiin yleensäkin kuuluu tietty palvelualttius. Kun puhutaan sukupuolisuhteista naisenkin funktiona on miehen pitäminen arvoituksellisena ja jännittävänä. Nyt on vallalla feministinen tilanne, jossa vain mies pitää naista jännittävänä, mutta ei toisinpäin.

Nimenomaan teot ja joskus tulotkin vaikuttavat pitkälti siihen pääseekö mies nykyään naisen kanssa seksuaalitekemisiin. Harvemmin miehestä ollaan kiinnostuneita sellaisinaan. Tietysti ehkä joka kuudes mies saa syntyessään sellaiset geenit, että kroppa itsessään on naisiin vetoava. Jotkut miehet Thaimaata ylistävät. En ole itse kovinkaan kiinnostunut alisteisesta tyttökulttuurista, mutta Thaimaa ei ole niin yksinkertainen maa, kuin luullaan. Ja onhan myös Suomessa alisteista tyttökulttuuria.

Josko meidän lapsemme jo ymmärtäisivät jotain muuttuneista sukupuolirooleista,". Me miehet haluamme arvostusta, emmekä kilpailla absoluuttisesti oikeassa olevan feministinaiskatraan diktaattorivallan alla! Ei sukupuolen perusteella kannata tehdä elämästä hevonpaskaa Tai ylipäätään kuka tahansa voi harrastaa liikuntaa ja pitää huolta ulkonäöstään.

Miehille ja naisille sama juttu. Liikunta ja huonojen elämäntapojen hylkääminen on terveydellekin hyväksi. Tuntuu että kaikki täällä naisista pahaa puhuvat puhuu a diskoprinsessoista joita ei itse ole saaneet, b ex-vaimoista jotka on menettäneet miehen silmissä sen alkuperäisen persoonan ja olemuksen joka oli olemassa naimisiin mennessä, mutta joka muuttui huonon suhteen myötä. Roolit toki olivat selkeitä, mutta sen verran haluan korjata, maalta kun olen alunperin, että kyllä naiset suorittivat maataloissa hyvin raskaita töitä, jopafyysisillä rajoillaan raskaana ollessaan, hoitaessaan mm.

Tätä eivät tietenkään hoksaa ne jotka eivät ole koskaan joutuneet lapioimaan sontaa, lypsämään käsin, nostelemaan suuria maitotonkkia ja kuljettamaan niitä maitolavoille, kantamaan apesankoja, vetelemään suulista heinää navetan puolelle, kynimään kanoja, hoitelemaan poikimisia, tekemään heinää, nostamaan perunaa jne jne.

Navettatyöt aamuin, illoin, päivästä toiseen ilman minkäänlaisia lomia, ja kaiken ohessa lapsikatraan hoitaen. Mies teki omat työnsä ja oli usein metsäsavotoissa pitkien teitten takana ja emäntä kotona sillä välin yksin kaikesta vastuussa, kunnes mukulat kasvoivat niin paljon että niistä oli avuksi. Entiseen verrattuna naiset pääsevät nykyään helpolla, mutta niin pääsevät miehetkin, usein vielä helpommalla kuin naiset, jotka edelleen tekevät suurimman osan kotitöistä ansiotöidensä lisäksi.

Ehkä olen vähän vanhanaikainen, mutta mielestäni sukupuolet tulisivat toimeen paremmin keskenään kun roolit olisivat selkeämpiä ja kumpikin osapuoli tietäisi paikkansa. Yhteiskunnallisesti tasa-arvo on tietenkin enemmän kuin toivottavaa, mutta kotielämää helpottaa, kun tekee heti yhteen mentäessä pitävän sopimuksen siitä, miten toimitaan: Toinen hoitaa tiskin, toinen pyykit, toinen vie lapset tarhaan, toinen hakee.

Toinen tekee lumityöt ja ajelee nurmikon, toinen tekee ruuat ja hoitaa ostokset, miten kullekin parille sopii. Tehtävät voivat olla jopa täysin stereotypian vastaisesti jaettuja. Tärkeintä on että sopimuksesta ei lipsuta. Tämä on toiminut meillä ja kavereitten perheissä ja näin välttyy turhilta konflikteilta ja narinoilta. Ei tarvitse kauas mennä niin jo löytyy naisellisia naisia, jotka oikeasti rakastavat olla naisia ja täyttää oman paikkansa evoluution palapelissä. Ihan jo Saksassa on suurin osa naisista sellaisia, että ne kyllä pitävät miestä miehenä, samoin oikeastaan kaikissa Keski-Euroopan maissa.

Suomessa naisista on tullut miehiä ja se käyttäytyminen nyt näkyy vaikka Kreikassa. Bussi kun on turistihotellin eteen pysähtynyt niin suomalainen siideriliisa on kännissä ja käynyt jo varaamassa omat kamakit himojensa tyydyttäjiksi, kotona sitten mies lue nainen hoitaa perhettä ja käy töissä kun vaimo mies on tyttöporukalla rentoutumassa.

Sekin on kummallista, että aika moni nainen minä mukaanlukien suosittelee pojilleen ulkomaalaista vaimoa, suomalaisen naisenhan piti olla maailman paras. Onko miehen orjamainen asema Suomessa sitten hyvä, tai paras mahdollinen kompromissi? Rahan erilainen arvo ei ole turistin vika ja turismista on monien näkökulmien mukaan monille kaukokohteille "pelastava hyöty". Suomalaismiehen kannalta on parempi ostaa laadukas huora Thaimaasta 5 tunniksi kuin tehdä 20 tuntia töitä, että saa miehiä ylenkatsovan suomalaisnaisen tunniksi petiin.

Ei sille mitään mahda. Naisten on muututtava ja miesten onnellisuuteen on satsattava enemmän. Nykyarvomaailmassa se kuullostaa sovinistiselta, mutta loppu peleissä kaikki hyötyvät. Joo nainen ja riisiateria ovat sama asia ja kuuluisivat olla samanhintaisiakin varmaan. Ja näin sen kuuluisi mennä: Ja nainenhan ei ole orjan asemassa lainkaan.

Naisella on varmaan aivan oma henkilökohtainen tunne-elämä ja kuolee joka kerta vähän sisältä hoitaessaan hommiaan. Mutta huumeet usein auttavat asiaan. Naista saa riistää, muttei miestä, koska nainen on vain miehen tyydyke, kuten pringlespillu Äijillä on niin fiksut mielipiteet Kyllä, eri maissa on eri hinnat.

Suomesta et saa purkkapakettia sillä rahalla, kun Thaimaasta jonkun pienen välipalan. Nainen on miehen tyydyke, mutta sen tulee olla vapaaehtoista. Miehen halut ja naisten intressit eivät saisi mennä ristiin. Kommenttini on varmaan poistettu vahingossa, sillä se ei sisältänyt mitään yllättävää.

Totesin vain, että arkielämässä olen huomannut, että nämä "maskulistien" katkeroituneet-keskustelut ovat loppujenlopuksi varsin pienten piirien internet ilmiö.

Huomioin myös, että HL perustelee aika kömpelösti sen, millä perusteella suomalaiset miehet antavat paljon ja naiset vähän:. Puhumattakaan siitä, että se riittäisi thai-naisten kaltaisen kohtelun saamiseen. Tuollaisille miehille on maailmalla valtavasti kysyntää. Suomessa se ei riitä paljon mihinkään. On kai luettavissa, että laasanen tavalliseen tapaansa tarkoittaa nimenomaan pariutumis-prosessia tai irtoseksiä eikä varsinaista parisuhdetta: Lisäksi toivon ettei tuossa väitetä, että jos jossain muualla on okei, että mies sortaa vaimoaan, niin tällainen malli pitäisi ottaa myös meille tasa-arvon kannattajinahan emme tahdo epätasa-arvoista mallia vaikka se tukisikin oman luokkamme tavoitteita.

Sitten vielä se, että suomessa on myös paljon korkeasti koulutettuja ja varakkaita naisia. Miehet voivat olla hieman varakkaampia, mutta kun tietty perustoimeentulotaso on saavutettu, varakkuus ei enää kuulu paritumisen pääkriteereihin. Nykyään moni valitsee puolison henkisten ominaisuuksien mukaan: Asian ollessa näin, at-miesten tulisikin kehittää itsessään ennenmuuta henkisiä ja sosiaalisia ominaisuuksiaan, jos mielivät saada tyttöystävän.

Moni nykynainen tahtoo henkisesti ja seksuaalisesti tyydyttävän suhteen. Ainiin mainitsin kirjoituksessani kai myös siitä, että on outoa että samalla kun "maskulistit" kieltävät naisia sortavat rakenteet ja palauttavat naisten alisteisen aseman naisten biologiaan, miesten keskinäisiä eroja koitetaan selittää pelkästään yhteiskunnallisilla rakenteilla.

Enemmänkin niin, että miltä seksi ja läheisyys feministi naisen kannalta. Miehellä on jokseenkin vähän mahdollisuuksia vaikuttaa valintoihin, jotka tekevät naiset. Ei yleensä onnistu, koska at- miehellä ei ole yleensä luontaista taipumusta tällaisiin ominaisuuksiin, joita tytöt vaativat. Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että tuollaisten vaatimusten esittäminen kuullostaa miehen korvissa hinnastosi ääneenlukemiselta?

Nykyään tietoa on lähes rajattomasti käytössä, tiedon laatu on sitten eri asia. Jokainen voi itse ratkaista oman näkökantansa. Aivopesulla ja tällä blogilla on paljon yhteistä. Ja ennemmin maa repee, kun Henry häpee.

Laasanen on tuonut tasa-arvon suomalaiseen tasa-arvotyöhön. Se on suoritus, josta voi olla ylpeä ihan syystä. Miten tasa-arvo Suomessa liittyy pillunjakoon Thaimaassa? Sulla on sellainen "kaikki-heti-mulle-nyt-mulla-on-kikkeli-asenne",jota Henry ruokkii Ja yleensäkin miten seksi kuuluu tasa-arvoon? Jokaisella on käsi, johon vetää. Mitään miehen jokamiehen oikeutta naisiin ei ole olemassa eikä tule.

Vai onko Laasanen jossakin vaatinut jotain sellaista ja jos on niin missä? Ihan selvä yksilöity lähde, kiitos. Pelkkä kaverinkaverin tahallinen väärinymmärrys ei riitä. Niin, Laasanen ajaa "tasa-arvoa" vain miehille. Hän ajaa miehille etuja, naiset suohon.

Mitä helkatin tasa-arvoa se muka on? Tasa-arvoista tasa-arvotyötä voidaan tehdä vain sillä tavalla, että puututaan sekä miesten että naisten kohtaamiin tasa-arvoepäkohtiin. Laasanen tuo ansiokkaasti esiin miesnäkökulmaa, naiset puolestaan ovat jo ajaneet omansa valtiouskonnoksi. Olisi hauska nähdä, miten suomalaiset miehet käyttäytyisivät: Olisi tietenkin mukava nähdä suomalaisten naisten ilmeet, kun suomi-miehellä olisi kerrankin hauskaa.

Tästä tulee mieleen kyllä hulvaton mielikuva. Olisimme baarissa sekaporukalla kuten tavallista viettämässä iltaa. Sitten paikalle pamahtaisi suoraan henryn fantasioista parikymmentä vuotiasta thai go go tyttöä tanssimaan bikineissä. Henry ja pari muuta sankaria tanssisi hoikkien tyttöjen kanssa otsa hiestä kiiluen ja massu puvun paidan alta repsottaen. Tämä mielikuva on niin hassunkurinen. Nauruamme tuskin pidättelisi mikään, en usko että nyreää naamaa näytettäisiin: Enkä usko että ryhmässä olevat kaverini, mukavat miehet joilla myös on tyttöystävät, lähtisivät muna pystyssä tanssimaan go go tyttöjen kanssa.

No ei tietenkään siinä tyttöystävien edessä. Mutta ihan hyvin he voisivat jo seuraavana päivänä pyytää niitten thaikkujen puhelinnumeroita kavereiltaan Thaimaasta tulee monen sorttisia naisia, EI suinkaan vain mitään yksinkertaisia perseenpyörittäjiä ja sosiaalinen ongelma pariutua thaikkunaisen kanssa laskee varmasti ajan myötä. Silloin joudut itse miettimään miten saat menemään itsesi jakeluun tähän asti tuo ongelma kun on kuulunut miehille.

Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin suuria luuloja suomalaisesta keskivertomiehestä: Eivät kaikki miehet ole noita "AT"-miehiä taikka muutenkaa ääliöitä, joilla aivot ovat pysyvästi haarojen välissä. Kaikki miehet eivät edes pidä pienistä ja tummista, toiset tykkäävät isoista vaaleista: On myös muita kriteereitä, jotka eivät bamadeille ja laasasille mieleen edes juolahda.

Tämä vuotias hyvän mielikuvituksen omaava bamadi mikälie ei omaa kyllä kovin. Yleensä täällä taitaa olla ilmiö, että jos jonkun kertomus ei sovi omana maailmankuvaan, niin kertomus on "keksittyä". Pääseeköhän tämän blogimerkinnän kommentit kolmannelle sivulle? Enään ei tarvita kovin montaa kommenttia. Se shemale-juttu voisi toimia. Henry, mekko päälle ja baariin sitten liftaat näyttämällä reittä, saat varmaan mulkkua aukkoosi.

Naisilla on varaa valita, naisilla on niin paljon paremmin, mieshän on orja vain. Gossardit rustistaisivat sullekin sellaiset pienet pystyt tissit, säärikarvat tietenkin ajelet ja kainalot ja teet sen brasilialaisen- perskarvat on kuulemma aika inhat. Ja aivan tarpeeksi sulla on rasvaa joka höllyy "naisellisesti". Niin, ei pidä olla nirso, mies kuin mies voisi vetästä sut seitsemänteen taivaaseen ja perseorgasmikin taitaa olla tuttu.

No saahan tuo ukko ihan vapaasti lähteä thaimaahan pillua ostamaan, vuan eipä tartte sen jälkeen takas tulla. En ole koskaan käynyt Thaimaassa juuri siksi että pelkään ettei sieltä takaisin palaaminen enää hirveästi kiinnosta.

Voitko valaista asiaa kertomalla edes yhden syyn miksi suomalaisen miehen ylipäätään kannattaisi tulla Thaimaasta takaisin tänne? Osasinkin jo odottaa juuri tuonkaltaista kommenttia: No ei todellakaan kannata tulla edes Suomeen takaisin, varsinkaan jos siltä tuntuu.

Parempi vaan pysyä siellä, siinäkin tapauksessa. Jospa minä iso paha huora riistäjä petonarttu-femakko ostan sulle sen lipun sinne -yhteen suuntaan Sitten joku nainen on tehnyt Sinunkin hyväksesi jotakin, jotta pääset ryyppäämään halpaa viinaa, vetämään huoraa joka aukkoon ja saamaan sen siivouksen ja AIVAN kaiken mitä toinen ihminen voi haluta toisen kustannuksella.

Siis aito laasasmies olet. Odotin ihan vilpittömästi, että olisitte ainakin yhden syyn keksineet. No voi harmi että jouduit pettymään! En ala keksimään mitään syitä puolestasi. Jos sinulla itselläsi ei ole syitä palata, niin älä hyvä mies palaa Suomeen! Sinun parastasihan tässä tietenkin vaan ajattelin! No, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä: Katsoin juuri youtubesta Henryn haastattelun YLE: Toimittaja toi tämän esille sanoen, että tällainen mielikuva syntyy Laasasen kirjasta.

Henry siinä vähän kiemurteli ja yritti korjata kirjoittamisiaan. Eikö sinun tulisi sitten osoittaa syyttävä sormesi tähän toimittajaan? Kirjasta syntyneet mielikuvat kun ovat hieman eri asia kuin kirjassa esitetyt väitteet. Toiko toimittaja mitään konkreettisia kirjan kohtia keskusteluun vai oliko kyseessä kokonaisuudesta kumpuava tunnepuolen tulkinta, jota mahdollisesti myös väritti toimittajan oma katsantomaailma? Toimittajilla on kieltämättä taipumus vetää mutkat suoriksi, mutta kyseinen toimittaja ei ole ainoa, joka on ymmärtänyt, että Henryn mukaan miehet eivät halua perhettä.

Jos vain yksi tai kaksi tekee tämän tulkinnan Henryn teksteistä, voidaan puhua vääristä mielikuvista. Jos "väärinymmärtäjiä" on enemmän, ja niitä on, voidaan syyttävä sormi osoittaa Henryn tapaan tuottaa tekstiä.

Laasasen nerous on siinä, että hän antaa ymmärtää, mutta ei ymmärrä antaa. Hänen tekstinsä ovat niin vihjailevia ja epämääräisiä, että ne antavat mahdollisuuden hänen fanittajilleen tehdä rajuja johtopäätöksiä. Henry on kuitenkin julkisesti kieltäytynyt korjaamasta väärintulkintoja ks. Tämä tekee hänestä mahtavan demagogin, mutta helvetin huonon ja epäeettisen tutkijan. Jos hän olisi vastuuntuntoinen ja ammattitaitoinen tutkija, joka pitää tiedettä popularisoivaa blogia, hän puuttuisi väärinymmärryksiin ja kävisi keskustelua "hei, en mä tota tarkoittanut, vaan Siis sinä lihaa syövä heteromies, luuletko,että kukaan tervejärkinen panostaisi kirjoittaessaan tälläiselle palstalle esim.

Ilmeisesti itse teet niin, voi onnea oikein paljon Olet siis tosissasi liputtamassa prostituution puolesta. Voi Jeesus, siis tyhmyydellä ei ole mitään rajaa ja tämä blogi jos jokin on osoitus siitä jos mikä. Ja tutustupa tutkijan palkkoihin ihan huviksesi, esim. Humanistien "palkka" taas heh, heh, museon lipunmyyjä tienaa enemmän. Missä ladossa sinäkin olet syntynyt?

Tässä sulle tajunnanvirtaa tai aivan mitä haluat siitä vääntää taas kerran. Kaikki inkkarit ei taida olla ihan kanootissa vai? En muuten ole prostituution kannattaja sen enempää kuin vastustajakaan.

Minusta on parasta, että aikuiset ihmiset päättävät ihan itse omasta intiimielmästään ilman että joku ulkopuolinen toimii siinä minään syrjivänä besserwisserinä. Tässä vain funtsailen sellaista mielenkiintoista huomiota, että miehet selvästi pohjimmiltaan kaihoavat naisten hyväksyntää ja läheisyyttä - ja sitten tekevät ihan kaikkensa jotta naiset varmasti inhoaisivat, vihaisivat ja halveksisivat heitä.

On se vaan merkillistä Ei kuulkaa pojat, jos meinaatte joskus kotimaassakin pesää saada, niin täyskäännös on asenteissa tapahduttava. Riittää, että pitää sen omana tietona, kuten tähän asti. No, kyllähän se ajatusten salassa pitäminen onnistuu sen yhden yön, mutta jos pitemmästä suhteesta haaveilet, niin äkkiähän se naisvihamielinen asenne sieltä pinnan alta paljastuu. Ja siitä ne ongelmat alkavat. Ellei nainen sitten tajua karata heti ja kauas.

En ymmärrä tuota viha-aspektia tässä yhteydessä. Ei se ole mitään naisvihaa, että mies haluaa harrastaa seksiä useampien kuin yhden naisen kanssa, eikä alistua yhden naisen pompoteltavaksi.

Se menee niin, että täällä olevissa eräiden kommenteissa kaikki mahdollinen katsotaan naisvihaksi. Se "naisviha" on nääs niin hyvä leima. Sulla taitaa olla paha olla ja katkeruus kumpuaa jostain vuosien takaa? Suosittelen vaikka lomaa Gambiaan, selviät pienellä rahalla ja tulet hymyssä suin takaisin. Ei tarvitse mennä Etelä-Eurooppaa kauemmaksi kalaan niin suupielet leviävät tyytyväisyydestä. Naisten mielestähän seksilomalle lähteminen ja kaikkien kanssa vehtaaminen on ihanaa romantiikkaa ja kaunista sellaista, just joo.

No kyllä se nyt vain on IHAN eri asia. Kyllä vetää hiljaiseksi tämän palstan naiskuva. Ja suomalainen nainen on sitä ja tätä, muttei koskaan tarpeeksi.

Tiedostatteko te, että me lottien jälkeläiset emme muuta voisi ollakaan, kuin vahvatahtoisia ja itsenäisiä naisia? Normaalit, naiselliset naiset, jotka elävät tasa-arvoisessa parisuhteessa, jossa kumpikaan osapuoli ei maksa hellyydestä ja seksistä? Meitä on ja paljon. Meille kelpaa tavallinen, rehti ja suoraryhtinen suomalainen mies.

Minun mieheni ei ole koskaan tarvinnut lahjoa minua mitenkään. Vaikka meillä on lähes 10v ikäeroa, olen aina - AINA - maksanut oman osuuteni asuntolainoista, ruuista, matkoista, laskuista.

Myös opiskeluaikana, vaikka sillloin rahasta oli minulla tiukkaa, miehelläni ei. Äiti opetti maksamaan aina omat kulut. Koen ihmeellisenä ja vanhanaikaisena näkökulmana miehen maksuvastuun asioista.

Se on jotain suoraan Johanna Tukiaisen elämästä ja normaali suomalaisnainen ei odota tuollaista. Ihmettelen syvästi teidän naimisissa olevien miesten mielipiteitä puolisoistanne. Jos yhteiselämä on noin ankeaa, miksi olette valinneet puolisoksenne tuollaisen vastakappaleen? Mies-ressukat jonkun pakon edessä menevät näiden riivinrautojen kanssa naimisiin ja pääsevät totetuttaman itseään ainoastaan thai-prostituoitujen kanssa kun oma vaimo ei anna - toki omalta vaimolta ei halutakaan kun hän on lihava ja epämiellyttävä.

Onko mikään asia teidän omalla vastuullanne? Tosin jos ne tavalliset, ilman naista jäävät suomalaiset miehet ovat tuollaisia syyllistäviä ruikuttajia, ei ole ihmekään että jäävät yksin. Vastapuolen armeijassa oli myös naissotilaita. Kummasti niiden jälkeläisiä kiinnostaa korkokengät ja minihameet! Ja nuo korkkarit ja minari ovat sitten se tärkein, ihailtavin ja toivotuin naisten "ominaisuus"? Tietysti sen lisäksi että ollaan jalat levällään koko ajan samalla kun siivotaan yötä päivää.

Mitä ihmettä sitä ruikuttaa? No eipä tuo ukkonikaan mikään bodattu piukkapaita-adonis ole, mutta varsin rakastettava juuri sellaisena kuin hää on. Kaunis asenne naisia kohtaan täällä,kuten sanoin.

seksi seuraa pattaya huorat

Tuommoisiin juttuihin mitä kirjoitit ei normaali "sikapetteri" Thaimaan tyttöbaareissa törmää. Monesti itse ihmettelen missä tuollaiseen prostituutioon törmää mistä sinä ja jotkut muut kirjoittaa, en sitä kiellä ettei siellä ihmiskauppaa, lapsi prostituutiota ja pakotettua prostituutiota ole. Mutta on se kumma kun en ole siihen törmännyt muutamien kymmenien Thaimaa matkan ja nykyisin pysyvästi maan suurimmassa syntien pesässä eli Pattajalla asuvana, vaikka aktiivisesti tyttöbaareissa pyörin Noh kommentoidaan sun muutamaa "faktaa".

Satoja baarityttöjä haastatelleena en ole törmännyt ikinä Thaimaan ulkopuolelta olevaan. Uskon kyllä niitäkin löytyvän tietysti. Baareissa työskentelyn ikäraja 20v. Mistä tiedät sen tytön ikää tai jos tosiaan 10 vuotiaalta näyttää niin eikö tosiaan tullut mieleen että on isänsä kanssa, niinkuin joku tuolla aikaisemmin kommentoi.

Mutta jos tosiaan pedofiilistä kyse niin silloin olen samaa mieltä, käräytä. Hah, tuo burmalaisen siivoojan haastattelu, kerrot että kielimuuri on korkea mutta kovin yksityiskohtaisesti kertoo Loppuun vielä tuosta "sikapetteristä", mikä siinä on niin pahaa että pitää nimitellä ja sekaantua hänen asioihin jos tietääkseni mitään rikosta tai vastaavaa ei tapahdu?

Ja miksi se sinua ärsyttää jos vanhempi mies kävelee nuoren naisen kanssa esim. Prostituoidut ovat näyttelijöitä ja sanovat mitä tahansa mitä mies haluaa kuulla. Yksikään pikkutyttö maailmassa ei haaveile lapsena kasvavansa huoraksi. Te jotka tuette ihmiskauppaa ja naisten hyväksikäyttöä keksitte tietenkin vaikka mitä tekosyitä keventääksenne omatuntoanne ja oikeuttaaksenne toimintaanne.

Asettakaa huoran tilalle vaikka äitinne tai siskonne ja miettikää hetki että tyttö on ihan oikea ihminen jolla on perhe. Toivottavasti te jotka käytte ihmisiä hyväksi saatte sitten kaikki seksitaudit a: Maailma on täynnä säälittäviä rassukkamiehiä.. Tuossaha lopussa on jo pitkä lista pointteja jotka osoittavat ettei Taneli ole kartalla tässä asiassa jotan onkin aika juosta karkuun heittämällä lähtiessään kommentti " Annan muiden kommentoijien hoitaa tämän kommentoinnin, kun en oikein jaksa vittuilla.

Todellisuudessa et vaan kykene kumoamaan noita faktoja. Teit kolumnin vailla tarkeempaa tietoa, noh ota virheistä opiksi ja jatka kirjoittelua. Kirjoitus huumeista oli hyvä. Oikeesti vituttaa tosi paljon nämä ihmiskauppaa tukevat henkilöt, eli jotka esim. Miksi kukaan ei puutu noihin asioihin joissa oikeasti on kyse ihmiskaupasta ja lapsityövoimasta turistikohteissa? Taneli on niin hyvä ihminen, että ei alennu vastaamaan kysymyksiin, hattua nostan hänelle, että myöntää avoimesti että ei jaksa vittuilematta sitä tehdä.

Taneli saa nautintoa siitä että voi katsoa muita ihmisiä alaspäin. Se onkin meidän länsimaalaisten vaiva, pyrin siitä itse eroon mutta se ei ole helppoa. Moralisti on ihminen joka heittää epäröimättä ensimmäisen kiven, kirjoituksen perusteella tuli Tanelista sellainen käsitys. Tämä teksti kerää selkeästi fiksuimmat kommentoijat samaan ketjuun. Vastataas nyt kuitenkin, kun kohteliaasti pyydetään. Se, että sinä et ole Pattayalla kohdannut näitä asioita, kertoo ehkä enemmän Pattayasta kuin ihmiskaupasta.

Kuten tuossa tekstissä todetaan Pattayalla ja turistien kanssa huoraavat ovat paremmassa asemassa. Tämä teksti ei käsittele länsimäisten sikapetterien sori vaan kaikki Petterit sekoilua vaan koko ihmiskauppa- ja prostituutiobisnestä. Vaikka kalikka kolahtaa voisi kuitenkin lukea itse tekstin, sillä aika moni vastaus löytyy sieltä. Etenen ranskalaisin viivoin, koska mulla on darra ja tämä vitun ketju ärsyttää.

Valitettavasti joudun kuitenkin hieman harjoittamaan sensuuria, enkä voi sanoa suoraan mielipidettäni eräistä kommentoijista.

Voin kuitenkin kertoa, että kaunista kuultavaa se ei olisi. Tajuat varmaan itsekin miksi. Siitä joutuu katsos ongelmiin tai sitten se vanki karkaa. Länkkäreille on kivoja paikkoja. Käväises joskus paikallisten pytingissä. Olet muuten oikeassa siinä, että Isaan on myös merkittävä ihmiskaupan lähde. Mä olen törmännyt burmalaisten lisäksi vietnamilaisiin, kambodzalaisiin, laolaisiin, filippiineihin ja jopa saatana kazakstanilaisiin Thaimaassa. Se, että sinä harrastat yhdenlaista ei tarkoita, etteikö muuta olisi.

Luulis sun tietävän, että Thaimaassa rahalla saa ja hevosella pääsee? Mä lähden nyt kaljalle. Kun olen tällainen runkkari. Miksi sitten kirjoitit "sikapettereistä" ja koh taosta ala-arvoiseen tyyliin? Oisit kopsannut vaan siitä kirjasta asiat etkä lisännyt sun omia fiktioita mukaan. Ja jos joku kirjoitus saa näin paljon palautetta, niin kyllähän sitä tyhmemmänkin pitäsi tajuta että jokin meni pieleen ja olisi syytä katsoa peiliin ja miettiä omia tiukkapipoisia näkemyksiä.

Ja noihin kommentteihin samassa järjestyksessä: Jaa oot thaimaassa törmännyt vain muutamaan kansalaisuuteen, mä en edes pysty luettelemaan miten monee kansallisuuteen olen täällä törmännyt.

Vai meinaatko että olet törmännyt noihin niissä sun ihmiskauppa bordelleissä? Ja prostituutiota on todellakin monenlaista, en ole muuta väittänytkään, opettele erottamaan ne. Tietty thaimassa rahalla saa ja hevosella pääsee Uskon ihmiskauppaa ja "pakotus" prostituutiota esiintyvän mutta väitän edelleenkin ettei niihin tavallinen turisti vahingossa törmää. Luin ton jutun uudestaa ja tosiaan uskomatonta soopaa olet kirjoittanut, sekaisin heittelet juttuja siitä kirjasta ja sitten väliin huume höyryissä kirjoittamaasi trollia.

Ihan oikein sulle että kommentit ärsyttää Ja jos mä muuten nää sut pössyttelemässä thaimaassa niin teen "sen soiton", ihan oikeasti, käräytän sut, enkä sääli hetkeäkään. Eikä sun tartte vastata tähän enää. Mutta ois kiva kuulla sun ajatukset vuoden päästä jos luet sun jutun uudestaa, veikkaan että häpeät.

Mäpä koetan nyt vielä kerran vääntää rautalangasta. Ne toimivat viime kädessä ainakin taloudellisessa yhteistyössä. Samat fikserit ja samat reitit kuljtaan, tultiin sitten vapaaehtoisesti tai ei. Tämä on argumenttini uno. Länsimaat ovat rahavirroillaan kasvattaneet markkinoita, vaikka länsimaisten asiakkaiden suhteellinen osuus on pieni. Näillä varoilla ja yhteiskunnallisten vaikutusten seurauksena aikaisemmin kulttuurille vieras ammattikunta on buumannut riisin hinnan laskiessa maailman markkinoilla.

Tämähän on aivan selvää, eiks vaan? Pattayalla on maksavia asiakkaita, siksi siellä ei näe kaikista karuinta kamaa. Pattaya on siis eräänlainen paikallisten tyttöjen tarjontaan perustuva eliittiporttola ja toki hurmaava turistikohde. Koh Tao on tekstissä esimerkkinä, koska prostituutio on kaikkialla ja olin kirjoitushetkellä Taolla. Bangkokin orjamarkkinoita voisi tota lähteä etsimään, mutta ajattelin pysyä hengissä ja saada siitä sitten palkkaakin.

Ymmärrät varmasti, että on paikkoja joihin farang ei mene. Koko prostituutiopaskaa voisi myös tarkastella yhteisöllisyyden, korruption ja henkilökohtaisten tarinoiden näkökulmasta, mutta valitsin tilankäytöllisistä syistä ihmiskaupan ja markkinat. En ymmärrä, että miä näissä faktoissa kusee. Ymmärrän, että olet nähnyt varmasti yhtä sun toista siellä Pattayalla, mutta miksi ihmeessä se olisi jokin kiveen kirjoitettu fakta. Pattaya on aika poikkeuksellinen pikku pläntti Thaimaata.

Ja sit nämä puhelut Haloo, en minä soittele ikäeron vuoksi vaan ilmeisissä tapauksissa. Kun Kambodzassa kävelee kyysikymppinen länkkäri alle kymmenen vuotiaan paikallisen pojan kanssa, joita kumpikaan paikallinen ei tunnista, hälytyskellojen pitäisi vähän soida.

Sitä puhelua ei valitettavasti tee paikalliset, joten fänkkäreiden täytyy. Voihan pojan ja sedänkin rakkaus olla tosin vapaaehtoista Mun mielestä on aika erikoista, että sä väheksyt ihmiskauppaa, joka on kasvava ongelma sillä perusteella, että oikeutat oman huorissa käymisesi. Noi huumhöyry kommentit voit säästää tyttöystäväsi sättimiseen ja jos todella haluat 10 vuoden päästä tavata niin tehdään se Thaimaassa.

Voin näyttää sulle muutakin kuin Pattayan. Aini, mitä vikaa seksiturismissa on? Se, että Thaimaassa seksin ostaminen on laitonta. Hyvä jeesustella suomalaisena, että ei siinä mitään vikaa ole ja on siellä ikärajat. Maassa maan tavalla, vai mites se oli? Koita nyt päättää mitä mieltä olet, jutussa sanot: Mutta sä oot jo tehnyt selväksi ettet ole kärryillä näistä asioista, se vaan tulee esille tosta sun jutusta, tää on ihan turhaa vääntöä. Kirja varmaan on ihan asiaa koska samoja asioita olen lukenut muualta, sun lainaukset menee vaan pieleen.

Ja en ole missään kertonut käyväni huorissa! Ja mun mielestä aika erikoista että nostat tämän ihmiskauppa asian noin esille, mitä sä tai me muut voidaan tehdä tällä asialla ,koska ei noihin bordelleihin valkoihoiset pääse? Tai jos sulla on jotain osoitetta antaa niin käyn katsomassa mitä nää paikat on? Nyt vasta kerrot ettei tää liitykkään thaimaahan vaan Kambozaan, Vähän myöhäistä tässä vaiheessa, olet jo saanut vahinkoa aikaiseksi esim.

Tosta tuli tosiaan mieleen että tää juttusi sopisi enemmänkin Phnom Penhin meininkiin, siellä oli tosiaan noita hämäriä "bilis" paikkoja jotka sopisivat tähän tarinaan. Ja tuli nyt vasta luettua sun muita matkablogeja ja ne selvitti aika paljon, khao san roadin reppureissaaja, ei sinänsä ihan harmitonta luettavaa nuo oli, selvisi vaan lisää ajatusmaailmastasi, joten suosittelen että käy edes siellä pattajalla katsomassa niin näet muutakin kun khao san roadin ja koh taon oikeesti, älä vaan tuu pattikselle ikinä, voit järkyttyä.

Ihmiskaupasta puhut ja itse kehotat suosimaan näitä laittomien siirtolaisten laittomia katubaareja ym. Oletko muuten ikinä käynyt ns. Puhun koko Kaakkois-Aasiasta, jonka ihmiskaupan ja prostituution keskus Thaimaa on. Ja kyllä niitä paikkoja Thaimaastakin löytyy. Mut mennäänpäs taas tälle ad hoc -linjalle. Älä nyt loukkaannu, mut mulla on vähän sellainen fiilis, että sä et tunne kauhean hyvin paikallista kulttuuria ja käytäntöjä, kun heittelet tällaisia anna orjamarkkinoiden osoite tai paikallisten bordellin osoite tai ei täällä nuoria tyttöjä ole -läppää.

Tai sit sä trollaat. Ihmiskauppa ja paritus ovat kaksi eri asiaa, jotka ovat erottamattomasti sidoksissa toisiinsa. Mä en tätä enää tätä selvemmin voi avata. Ajattelin muuten olla tulematta Pattayalle.

Prosituutio ei ole koskaan Thaimaan kaltaisessa yhteiskunnassa "kahden ihmisen välinen asia". Ehkä Suomessa, muttei Thaimaassa. Lopetan nyt omalta osaltani tämän keskustelun täysin tuloksettomana. Sovitaan nämä näkemyserot sitten kymmenen vuoden päästä kaljalla. Puhu sitten omakohtaisista kokemuksista ja unohda jo se kirja.

Et voi pitää faktana yhden feministin kirjoittamaan kirjaa joka taitaa olla muuten puppua ja vanhentunutta tietoa, tuli tutkittua minkälaisesta kirjasta kyse. Käyppä katsomassa mitä mieltä muut ovat kirjasta. Critchley kommentoi heti alussa aika hyvin: Myönnän etten tunne paikallista kulttuuria, joskus vuosia sitten luulin siitä jotain tietäväni.

Pientä trollia heitän noilla osoite kyselyillä, koska koitan saada selville mikä on sun mielestä bordelli ja mikä baari? Eikö se ole aika hullunkurista jos kirjoitat artikkelin prostituutiosta 15min perusteella minkä siellä koh taolla vietit siinä beer baarissa, etkä ole edes maan suurimmassa ulkoilma bordellissa käynyt?

Mutta oikeasti en tiedä noista orjamarkkinoista ja mistä noita alaikäisiä tyttöjä saa, joten mikset voi kertoa jos itse tiedät? Tähän se aina kaatuu, kaikki vaan puhuu muttei kukaan kerro missä. Yksi syy miksi tähän artikkeliin näin aktiivisesti otan kantaa, on omat harhakuvat noin 30 vuoden takaa kun aloitin omatoimi matkailun.

Tää sun kommentti " mua vituttaa aika paljon seksiturismi. Harmittaa kun vieläkin näkee samaa yleistystä. Harmi että lopetat keskustelun tähän, koska olisin todellakin halunnut vielä kuulla miten perustelet tuon -Prosituutio ei ole koskaan Thaimaan kaltaisessa yhteiskunnassa "kahden ihmisen välinen asia". Mut joo parempi varmaan lopettaa kun näyttää että kaivat vaan syvenpää kuoppaa itselles, eikä tän tarkoitus ole aiheuttaa sulle duunista potkuja.

Voi ystävä hyvä, et sinä minulle potkuja järjestä. Thaimaassa on extended family, pienet yhteisöt ovat tiiviitä etenkin köyhillä alueilla. Jos sua yhtään lohduttaa, olen minä sitä prostituutiota vähän muuallakin kuin Taolla nähnyt. Se on kaikkialla, ja kun sanon kaikkialla, tarkoitan todellakin kaikkialla.

Se on vain hieman enemmän piilossa. En tiedä mitä feminismi tähän nyt liittyy, mutta sulla tuntuis olevan aika fakkiintuneet mielipiteet, jos näet feminismin noin ahdasmielisesti. Jos mä kirjoitan kansainvälisestä ihmiskaupasta ja prostituutiosta, kai mä nyt saatana käytän sen kirjoittamisessa akateemista materiaalia. Ei ole aikaa tehdä omaa tutkimusta aiheesta. Tutkin vähän eri juttuja, vaikka aihetta sivuavatkin.

Tiedän kyllä mikä ero on bordellilla ja baarilla. Jos sä haluat pikkutyttöjä, kysyt vaikka tuk tuk kuskilta. Ei se mitään hiukkastiedettä ole.

Länkkäreitä ei paikallisissa paikoissa palvella eikä sinne haluta, joten turha kysellä. Kannattaa kääntyä suojakotien ja ngo: Orjamarkkinoille ei puolestaan mennä ilman isoja kontakteja. Tämä keskustelu on ehkä yksi sadasta, joita olen seksituristien kanssa käynyt. Mä ymmärrän sun pointin, mut sä et edes halua ymmärtää mun vastaavaa.

Itsepetos on hauska petos. Pois silmistä, pois mielestä. Eihän tässä mitään vikaa voi olla, kun en minä lieveoireita näe. Ongelma on siinä, että tarkastelet asiaa pintapuolisesti länsimaisesta kulttuurista käsin, etkä edes vaivaannu tutustumaan aiheisiin omia havaintoja syvemmin. Bitchley saivartelee ja nostaa legalize aspektin esille. Sillä ei ole vitunkaan tekemistä tosiasioiden kanssa vaan on silkkaa politiikkaa. On aika naivia kuvitella, että laillistaminen muuttaisi Thaimaassa mitään.

Seksin ostaminen kun on edelleen laitonta. Siksi se ei ole okei. Sä et vastannut tuohon huuhaa väitteeseen etkä moneen muuhunkaan mistä halusin kuulla perustelusi: Feministi ja sun omat harhaiset mielipiteet näyttää liittyvän aika paljon tähän, et sitten viitsinyt lukea niitä muita arvosteluja sun kehumasta "akateemisesta" materiaalista. Joten laitan tähän muutamia poimintoja mitä mieltä suurin osa oli tästä "sex slaves" kirjasta, jokainen voi itse lukea ne kokonaisuudessaan ylläolevista linkeistä.

Monet näistä ovat vielä naisten kirjoittamia. Brown repeatedly jabs at myths about Asia only to reveal her own racist, simplistic and sometimes sexist assumptions I've lived in Bangladesh and Cambodia. I would not claim to know what it's truly like for these women and girls but my own observations, interviews and discussions differed from Brown's. An interesting topic, and one that needs to be explored, but I couldn't get past her Anti-Asian attitude from the very beginning.

When she's not downing the culture of the people utilizing sex slaves, she's downing the culture of the enslaved. Her answer to the question of who to hate? Everyone with a penis and most everyone on the other side too.

There is little academic rigor on display, plenty of emotional invective, and a thinly veiled contempt for the Asian male". Ruoka "katukeittiöissä" ja baareissä bath. Baareissa alkoholin hinta riippuu paljolti paikasta ja sen sijainnista. Jossain turistialueen ulkopuolella olevassa paikassa paikallisten suosima baari voi paikallinen olut maksaa bath. Thaimaassa on yleinen tapa jättää tarjoilijalle tippiä n. Jos ostat oluen suoraan tiskiltä, niin maksat sen samantien.

Mutta jos "otat" pöydän itsellesi, niin maksat juomasi sitten yhdellä köntillä pois lähtiessäsi. Näiden kanssa sitten jutustelet, pelaatte pelejä, tarjoat juomia yms. Yleensä kaikista parhaimman näköiset ovat ladyboyta.

Mutta kysymällä jos ei muuten Tyttöjen englannin taso vaihtelee sujuvasta lähes ummikkoon. Hyvin yleistä on se että otetaan sama tyttö päiväkausiksi, toimii samalla oppaanasi ja pesee myös pyykkisi ja ehkä kokkaa. Sinä maksat tytölle ja baarille jos on baarityttö sekä maksat ruuat ja ehkä jotain vaatteita yms. Luotettavuus yleensä tietysti henkilökohtaista, mutta pääosin luotettavia. Osa hotelleista ottaa tytön henkkarit vastaanottoon "kaniin", tai muutoin ottaa tytön tiedot ylös, ja tytön lähtiessä pois sinulta kysytään vaikkapa huoneeseen soittamlla onko kaikki ok.

Yleisesti ottaen, tyttöbaareista otettavat tytöt ovat luotettavampia kuin suoraan kadulta otetut baarit koittavat huolehtiat ettei heillä ole epärehellisiä tai vaikkapa narkomaani tyttöjä. Osaan hotelleista voit viedä tytön ihan ilman mitään maksua, osassa on joku nimellinenbath.

Tinkivaraa on aina jonkinverran, riippuu paljon mikä hetki illasta on menossa ja paljonko turisteja liikenteessä. Voit kysellä myös "muita" naisia seuraksesi, suostuvat tai eivät suostu, kokeilla kannattaa.

Artikkeli tuntuu vastaavan edelleen käytäntöä Santulla on jonkin verran pohjatietoa sinulle, mutta täytyy muistaa aina nämä perus asiat: Yleensä maailmalla pärjää paremmin, kun jättää nämä suomikeskeiset ideologiat ja ajatukset tänne suomeen ja kuuntelee muidenkin maiden ihmisten asioita. Varoitus, osa näistä tarinoista perustuu muilta palstoilta luettuihin asioihin.

Eli suhtaudu tämän nimimerkkin tarinoihin erityisen varovaisesti. Ei tunne Pattayan keskustaa, vaikka muuta väittää täällä suureen ääneen. Lisäksi hän liioittelee tiettyjä asioita, ilmeisesti ei koskaan käynyt Helsinkiä pidemmällä ;.

Ilen baarissa parhaat pullukat ja silmäpuolet. Aloittajalle suosittelen pysymistä kotimaassa. Asenteesi on niin väärä kuin olla voi. Jatka vain istumistasi esson baarissa kolmoskalja kädessä. Maailmalle ei kannata noilla typeryyksillä vaivautua. Mokaat vain itsesi ja pahimmassa tapauksessa joku thaimaalainenkin menettää kasvonsa takiasi. Tulee jotenkin mieleen Juntti tästä laulajasta?

Irvin sentään oli käynnyt reeberbahnilla No, eipä oo Thaimaassa ikinä tarvinnut matkalaukkua kuin korkeintaan paluumatkalla. Itse olen jo niin kokenut matkailija, että en ostele krääsää mistään lomakohteesta. Säästyy nekin rahat naisiin. Reissuja Thaikkuihin teen vuodessa. Nuorempana tuli tuotua b maksavia formulatakkeja ja myytyä niitä täällä 60e hintaan.

Sitten huomasin, että kyllä ne reissurahat tulee jostain muualta kun noiden takkien rahtaamisesta. Eikä ainakaan vielä ole kaduttanut. Baarissa jokaiselle tuodaan kuppi muki pöytään. En mä niitä kiusallisena kokenut koska ilmiö on osa heidän kulttuuriaan. Maaseudulta tullaan kaupunkiin tekemään rahaa.

Mutta se oli kivempaa että asia on näin avoin siellä - eli vikitellään kovalla äänellä kaikkien kuullen - toisin kuin jos menisi aurinkorannoille joissa toiminta on salamyhkäisempää Jos et ole valmis tätä piirrettä sietämään niin kannattaisi kyllä miettiä toista lomakohdetta. Thaimaaseen on turha mielestäni mennä "vaan rantalomalle" koska parhaat nähtävät asiat ovat ihan muualla kuin turistirysissä.

Lapset 10,6 ja 4. Ei oo vielä kohdetta päätetty kun ollaan mietitty että onko matkan kohde Thaimaa vai Egypti. Ja nyt pädyttiin Thaimaahan. Kyllä sielä ne miehet menee huoriin, ei ne naiset ovelta hae.

Miehen kanssa Phuketissa olleena emme törmänneet kertaakaan mihinkään huoriin. Eiköhän näille pervopettereille ole omat mestat jossain Pattayalla yms. Tykkään x 1 List. No me ollaan oltu pari kertaa Thaimaassa enkä ole nähnyt yhtäkään huoraa. Että ei kai niitä siellä vilistä kun vilkkilässä kissoja. Ei ole huoratutkaa koko ajan piipittämässä. Suomalaisten naisten ei kannattaisi haukkua ulkomaalaisia naisia huoriksi, koska suomalaiset naiset harrastavat tutkimusten mukaan eniten irtosuhteita koko maailmassa.

Suomalaisten naisten jarkyttava maine! Me olimme Khao Lakissa eikä kyllä huoran huoraa näkynyt ehkä olisi löytynyt jos olisi mennyt kyselemään. Olimme myös pari päivää Phuketissa eikä sielläkään huoriin tullut törmättyä. Pattaya ovat käsittääkseni täynnä ko.

2 thoughts on “Seksi seuraa pattaya huorat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *