Ii galleria pirita spa

ii galleria pirita spa

Pirita on myös kaupunkilaisten vapaa-ajan harrastuksissa suosima paikka. Monenlaista toimintaa voi harrastaa uimarannalla, Piritajoen rannoilla ja lähialueen mäntymetsässä, johon on kauas kaupungin melusta rakennettu toimivia lenkkipolkuja, jotka talvisin valaistaan ja sopivat hyvin hiihtopoluiksi. Purje Residentsin huoneistojen sisustusratkaisut on vahvistettu 1. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä Nordic Brokers kiinteistönvälittäjiin.

Kaikki kuvissa olevat esineet ja laitteet ovat havainnollistavia. Rakentajalla on oikeus muuttaa edellä mainittuja materiaaleja, tuotteita ja ratkaisuja tai korvata ne vastaavilla, mikäli aiheutuu ongelmia tuotteiden laadun, toimituksen tai muiden seikkojen kanssa, jotka voivat vaikeuttaa asunnon valmistumista oikeaan aikaan ja halutun laadun mukaisesti.

Pirita jahisadam asub Purje Residentsist meetri kaugusel ja on Tallinna peamiseks jahtkeskuseks. Jahisadama koordinaadid on 59 ° 28,1 N 24 ° 49,3 E.

Territooriumi suuruseks on 52 m2 ning vesi sügavusega 2,8 m katab m2 suurust ala. Kaide pikkus on m. Parveke oli todella kivasti merelle päin, se pelasti paljon Spassa perus uima-allas ja pari saunaa. Yhteiset pukutilat miesten ja naisten kanssa Sijainti erinomainen, vastaanotossa ystävällinen palvelu, hoitojen ajanvarauksessa ongelmia, varattu ajat s-postilla merkintöjä ei löytynyt, piti varata uudelleen, tyly aikavaraaja ei halunnut Vierailimme hotellissa pääsiäisenä Ihmettelen aiempien arvostelijoiden ymmärtämättömiä kommentteja rakennuksesta: Jatkamalla sivuston käyttämistä, hyväksyt evästeet.

Kirjoita hakusana tai valitse kategoria: Artikkelit Tapahtumat Tutustumiskierrokset Luontomatkailu Aktiivi- ja seikkailulomat Historia ja kulttuuri Ruokailu ja yöelämä Terveys ja hyvinvointi Ostokset Majoitus Venesatamat Seminaaritilat Matkailuneuvonta Erikoistarjoukset ja paketit. Matkailutietoa Virosta Faktatietoa e-Viro Viron historia ja kulttuuri. Yli kahdeksan hengen seurueiden pyydämme palvelun nopeuttamiseen ja ravintolan sujuvan toiminnan varmistamiseen tekemään ennakkovarauksen.

Ravintola Sardiinid sijaitsee Piritajoen suiston vasemmalla rannalla Jahtklubi-rakennuksessa. Meidän luo joen vasemmalle rannalle pääsee kävelemällä tai ajamalla Purje-katua pitkin Pirita SPA-hotelliin luo, jossa on pysäköintialue. Toisena vaihtoehtona voi ajaa hotellin ohi ja kääntyä oikealle, siellä on seuraava parkkipaikka. Olkaa tarkkana ja seuratkaa rakennuksissa olevia talonumeroita ja nuolia. Ravintola on keskustasta kymmenen minuutin ajomatkan päässä.

Meille pääsee joukkoliikenneyhteyksillä tai puolen tunnin kävelyllä Kadriorg-puistosta. Pysäköinti Pirita TOP-alueella on maksuton ja pysäköintitilaa riittää ajoneuvolle. Sardiinid-ravintola aloitti toimintansa syksyllä aikomuksenaan tarjota maukkaita makuelämyksiä Piritajoen rannalla, taustana merinäköala ja toimia siten kaupunkista ja muualta saapuneiden kohtaamispaikkana.

Sardiinit on tallinnalainen ravintola, jossa isojen ikkunoiden ja kauniin merinäköalan muodostama ilmapiiri luo romanttiset ja mieleenpainuvat puitteet erilaisten tapahtumien, merkkipäivien ja tapaamisten viettoon. Sardiinid sijaitsee Piritajoen sataman jokisuiston vasemmalla rannalla Jahtklubin eli purjevenekerhon rakennuksessa.

Ii galleria pirita spa -

Purje Residentsin huoneistojen sisustusratkaisut on vahvistettu 1. Haluaisimme sinun kertovan niin hyvistä kuin huonoista kokemuksista. Tarkistetut arviot todellisilta asiakkailta. Mainossisältö poistetaan ja Booking. Tässä majoituspaikassa hyväksyttävät kortit Pirita Spa Hotel hyväksyy nämä kortit ja pidättää oikeuden tehdä kortiltasi katevarauksen ennen saapumista. Lähellä on Pirita-joen muinaislaakso valaistuine lenkkipolkuineen ja latuineen. Nykyaikaisesti sisustetuista sviiteistä avautuu upea merinäköala. Uimaranta, jokilaakso ja mäntymetsät Pirita on myös kaupunkilaisten vapaa-ajan harrastuksissa suosima paikka. Pahoittelemme, mutta et voi tehdä varausta yli 30 yöksi. Saatavilla on herkullisia kansainvälisiä ja paikallisia ruokia.

0 thoughts on “Ii galleria pirita spa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *