Finnkino helsinki kinopalatsi salatut elämät uudet jaksot

Katso mitä leffoja Finnkinossa menee juuri nyt klikkaamalla tästä. Tämä oli jännittävä päivä, sillä varsinkin pikkupoikana työskentely elokuvateatterissa oli yksi haaveammateistani. En tarkalleen tiedä mistä tuo haave on syntynyt, mutta leffassa työskentelyssä vain on sitä jotakin. Ehkä se on leffat ja popparit! Miten niihin voisi ikinä kyllästyä? Nyt pääsin kuitenkin kokeilemaan tätä ammattia, ja se oli mukavampaa kun mitä osasin edes kuvitella.

Päivä alkoi kello Heti pikaisten esittelyjen jälkeen etsittiin meille sopivat asusteet, jossa pääosaa esitti musta kauluspaita sekä liivi. Sopivien kokojen löytämisessä oli vähän haastetta, mutta tarpeeksi kaivamalla Miiro löysi meille sopivat releet. Kun vaatteet oli päällä ja liivit napitettu, minulle ja Eliakselle tehtiin samanlaiset nimikyltit kun kaikilla muillakin on.

Nimen alla kaikilla lukee oma lempileffa. Die Hard 1 ja 2 olivat ne parhaimmat. Nimikylttiini tuli siis Dia Hard. Nippelitietona kerrottakoon, että Dia Hard 1: Die Hard 2 taas tehtiin 70 miljoonan dollarin budjetilla, ja se tuotti miljoonaa.

Elias mietti omaa lempileffaansa hieman pidempään, ja vaikka siellä vilisi toiminta- ja kauhupätkien nimiä, tuli hänen kylttiinsä lopuksi Muumipeikko ja pyrstötähti: Nippelitietona sellainen tieto, että elokuva oli ensimmäinen täyspitkä Muumi-elokuva. Miirolla oli rinnassa valmiiksi lempileffana Dark Knight.

Tämän elokuvan budjetti oli miljoonaa dollaria, ja se tuotti yli miljardin. Ehkä minunkin pitäisi katsoa tämä leffa. Nyt olimme valmiita päivän duuneihin, joten ensimmäiseksi Miiro esitteli meille vähän taloa. Ensin tsekkasimme kolmannen kerroksen kokoustilan, jota käytetään paljon yritysten palavereihin, lasten synttäreihin jne.

Tila muuntuu siis moneksi. En ennen edes tiennyt, että Finnkinolta voi tällaisen tilan vuokrata. Seuraavaksi tsekattiin sviitti, jota voi myös vuokrata omiin tarpeisiin. Remontin jälkeen tila on kuitenkin jätetty nyt pelkästään kokous-, juhla- ja koulutuskäyttöön. Erikoista tässä tilassa oli se, että sieltä pääse Tennispalatsin katolle. Sitten oli ensimmäisen työtehtävän aika. Menimme saliin josta oli näytös juuri päättynyt. Tehtävänä oli harjata kaikki penkit, putsata lattiat sekä portaat ja viedä roskat roskikseen.

Se on kiva fiilis olla tyhjässä salissa, musiikki vain pauhaa ja saa rauhassa tehdä hommia… tai no, joskus siivousaikaa voi olla vain vartti, silloin ei paljon nautiskella.

Nyt aikaa oli kuitenkin vähän enemmän, joten leppoisaa hommaa se oli. Taisi olla ensimmäinen kerta kun toisten jälkien korjaaminen on ollut mukavaa.

Siivoamisen jälkeen kävimme tutustumassa lipuntarkastajan piipparin hommaan, jututtamassa lipunmyyjiä ja keskustelimme vähän turvallisuusasioita vartijan kanssa. Kaikki oli todella hyväntuulisia, vaikka välillä onkin kamala kiire ja vähän hankalia asiakkaita. Osa porukasta on tullut tänne hommiin vain väliaikaisesti, mutta ovatkin sitten jäänyt taloon useammaksi vuodeksi.

Työympäristö ja yhteishenki on niin hyvät, että porukka jää tänne mielellään duunii. Työntekijät tapaavat aktiivisesti myös vapaa-ajalla, ja kaverisuhteiden lisäksi on täällä on syntynyt myös paljon parisuhteita. Yhteishenki korostuu myös turvallisuusasioissa, sillä jos joku tuntee olonsa uhatuksi, yhdellä pienellä hätäkoodilla koko muu henkilökunta jättää hommat kesken ja saapuu apuun.

Siinä voi olla uhkailija ihmeissään, kun ympärillä on yks kaks kymmeniä Finnkinon työntekijöitä. Järjestyshäiriöitä on kuitenkin todella vähän, ottaen huomioon kuinka paljon talossa asioi porukkaa päivittäin. Suurin riesa on talossa ovat näpistelijät.

Kaikki eivät millään haluaisi maksaa karkista, limusta tai popparista. Harmillista vain näpistelijöiden kannalta, että suurin osa jää kiinni. Paikalla on paljon henkilökuntaa, vartijoita ja kamerat. Parin euron säästö voi tulla kalliiksi, eikä se varkaan maine ole mikään mukava. Seuraavaksi oli taas yksi leffa loppumassa, ja saavuimmekin saliin sopivasti lopputekstien alkaessa.

Asiakkaille aukaistaan poistumisovet, ja jokaista ulosmenijää kiitettiin käynnistä. Salissa oli 3D-leffa, joten katselijoilta kerättiin samalla pois 3D-lasit. Lasit viedään aina, siis aina käytön jälkeen pesuun. Tämä oli minulle yllätys, sillä kuvittelin, että laseja käytetään useamman kerran. Mutta nyt on kiva ensi kerralla laittaa lasit silmille, kun tiedän niiden olevan puhtaat. Kun porukka oli poistunut salista, aloitettiin jälleen siivous. Se tapahtui samalla tavalla kun aiemminkin.

Nyt salissa oli jo vähän enemmän popparisotkua, mutta suhteellisen siistiä vieläkin. Voin vain kuvitella mitä se on silloin, kun salissa on ihmistä katsomassa Star Trekin ensi-iltaa: Siivoamisen jälkeen kävimme nopeasti lounaalla, ja sitten jatkoimme hommia. Seuraavaksi kävimme saleissa tarkistuskäynnillä, eli tsekataan onko kaikilla kaikki hyvin.

Samalla varmistetaan se, ettei kukaan häiritse muiden elokuvanautintoa. Huvittavinta oli se, että joskus joku kuvaa elokuvaa kännykkäkameralla. En tajua miten joku näkee tällaista vaivaa, kiinni jäämisestä kun tulee kallista. Ja kuka ihme edes haluaa katsoa elokuvaa, joka on kuvattu salissa? Kuvalaatu on ihan kamalaa, äänentoistosta puhumattakaan.

Mutta nyt kaikki oli nätisti, siirryimme seuraavaksi erittäin mystiseen paikkaan, eli sinne, mistä elokuva heijastuu kankaalle. Tämä on se paikka, jonka ikkuna näkyy ylimmän penkkirivin yläpuolella. Nykyään leffat tulevat digitaalisesti, enää ei siis filmirullat pyöri eikä filmi mene ainakaan fyysisesti poikki.

Tämä on osittain helpottanut henkilökunnan duunia, ja tietenkin leffojen toimitus tapahtuu nykyään helpommin ja nopeammin. Ennen kuitenkin tiesi missä on vika kun filmi meni poikki, nykyään se ei ole ihan niin päivän selvää. Kaikessa on siis hyvät ja huonot puolensa. Olin jokunen kuukausi sitten leffassa, ja silloin filmi loppui kesken kaiken. Salkkareiden sisarsarjassa yllätyskäänne — pari yllätetään petipuuhista. Sami Uotilan ja Anu Palevaaran suutelukohtauksia ei voitu toteuttaa Pihlajasatu-sarjassa.

Salkkarit-Aki hämmentyy uutisista — Jenni teki paluun Pihlajakadulle. Mitä jos Salkkarit-Aki olisi valinnut toisin? Salkkareiden Kämppä tyhjänä -nettisarjalla huikea suosio — miljoona käynnistystä Katsomossa. Salkkareiden päätösjaksossa Camilla törmäsi kaksoisolentoonsa — katso kohtaus! Salkkareiden kevään päätösjakso huipentuu dramaattisella tavalla — Camilla kohtaa järkyttävän näyn.

Salatuissa elämissä järkyttävä käänne — Akin henkeä uhataan. Salkkareissa välit lämpeävät — Jiri tekee Monicalle yllättävän ehdotuksen. Salkkarit-nuorten kotibileet päättyvät huonosti — näin uutta nettisarjaa kuvattiin. Suomalainen aikuisviihdetähti Satu Söderström: Michael Monroe riitojen selvittelijänä: Espoolainen perhe sai huippukokin avulla ruokahävikkinsä kuriin: Laulaja Jippu päätyi sijaisperheeseen vuotiaana: Espoolainen perhe kamppailee valtavan ruokahävikin kanssa: Alaston Suomi -sivuston perustaja: Brittilaulaja Matt Terryltä erikoinen reaktio suomalaiseen hittikappaleeseen: Bändi luuli selvittäneensä tiensä jo livelähetyksiin, kunnes totuus valkeni: Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle.

Tämä palaute menee suoraan uutistoimitukselle. Tämä palaute menee suoraan nettivastaaville. Tämä palaute menee asiakaspalveluun, josta viesti ohjataan aiheesta vastaavalle taholle. Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta.

Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Ohjelmat Elokuvat Videot Arkisto Aiheet. Salkkarit-tähti valmistautuu toista kertaa Teatterikorkeakoulun pääsykokeisiin: Mainos   uutinen jatkuu alla. Helsingissä asuva Saarinen aikoo lähteä viettämään opiskelijavappua Vaasaan ystäviensä luokse. Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello Jaksot katsottavissa myös MTV Katsomossa.

: Finnkino helsinki kinopalatsi salatut elämät uudet jaksot

BLONDI PILLU DATING Yoni hieronta porno anaali
Finnkino helsinki kinopalatsi salatut elämät uudet jaksot Pimpin pesu prostituutio suomessa
AS TINY ASS SEX Järjestyshäiriöitä on kuitenkin todella vähän, ottaen huomioon kuinka paljon talossa asioi porukkaa päivittäin. Tämä oli jännittävä päivä, sillä varsinkin pikkupoikana työskentely elokuvateatterissa oli yksi haaveammateistani. Yhtäjaksoisesti alkuperäisistä näyttelijöistä sarjassa on ollut mukana koko ajan Ismo Laitelaa esittävä Esko Kovero. Taisi olla ensimmäinen kerta kun toisten jälkien korjaaminen on ollut mukavaa. Salatut Elämät on voittanut useita tv-palkintoja ja ollut ehdolla mm. Menimme saliin josta oli näytös juuri päättynyt. Salatuissa elämämissä Antonia näyttelevä Janne Saarinen aikoo hakea tänäkin keväänä Teatterikorkeakouluun.
Finnkino helsinki kinopalatsi salatut elämät uudet jaksot Jos siivoaminen on jossain hauskaa, niin se on sitä Finnkinossa. Bändi luuli selvittäneensä tiensä jo livelähetyksiin, kunnes totuus valkeni: Kaikki oli todella hyväntuulisia, vaikka välillä onkin kamala kiire ja vähän hankalia asiakkaita. Sitten oli ensimmäisen työtehtävän aika. Kun porukka oli poistunut salista, aloitettiin jälleen siivous. Vuonna Finnkino kuuluu pohjoismaiden suurimpaan elokuvateatteriketjuun Nordic Cinema Groupiin, jolla on teattereita Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Liettuassa ja Latviassa. Salkkarit-tähti valmistautuu toista kertaa Teatterikorkeakoulun pääsykokeisiin:
Asiakkaille aukaistaan poistumisovet, ja jokaista ulosmenijää kiitettiin käynnistä. Salatuissa elämissä Antonia näyttelevä Janne Saarinen hakee tänä keväänä toista kertaa Teatterikorkeakouluun. Liput pitää tietenkin tunnistaa, jotta ne osaa myös piipata. Työskentely elokuvateatterissa on ollut nuorena yksi toiveammateistani, ja nyt se haave on toteutunut. Salkkareiden Kämppä tyhjänä -nettisarjalla huikea suosio — miljoona käynnistystä Katsomossa. Kuvalaatu on ihan kamalaa, äänentoistosta puhumattakaan. Ismon vaikea valinta Mikä bikinipeppu!

Finnkino helsinki kinopalatsi salatut elämät uudet jaksot -

Salkkareiden spin off -sarjassa hyytävä hetki — Aki saa tietää karmean totuuden. Jonakin vuonna voi päästä aivan loppumetreille asti, kun taas joku vuosi saattaa tippua heti ensimmäisessä vaiheessa, Saarinen toteaa. Tämä sali siivotaan myös jokaisen esityksen jälkeen normaalia paremmin, ja useamman henkilön voimin. Sami Uotilan ja Anu Palevaaran suutelukohtauksia ei voitu toteuttaa Pihlajasatu-sarjassa. Salkkareiden Tommi Taurula Pihlajasatu-uutuussarjasta:

2 thoughts on “Finnkino helsinki kinopalatsi salatut elämät uudet jaksot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *