Nettikauppa pissa ja kakkaleikit

nettikauppa pissa ja kakkaleikit

Mistä löytäis miehen joka haluais palvoa mun persettä? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Leikit ja fetissit Nainen ja kakkaleikit! Mä en tajuu itteeni.

Oon aina ajatellu ettei se oo mun juttu, mutta kiinnostus vaan kasvanu ja kasvanu koko ajan. Ja nyt iltayöstä oli vaan jotenkin pakko kokeilla. Eli mulla ollu maha löysällä tässä kun oon syöny antibiootteja ja oikein kärvistelin loppuun asti ja mahaa jo sattu kunnolla.

Ihan viime hetkellä juoksin kylppäriin jalassa siis pelkät pikkarit ja istuin ammeen reunalle kakalle. Maha siis ihan löysällä ja kakkaa sit vaan ryöppys sieltä pikkareitten välistä. Teki tietty todella hyvää jo se itse helpotus, mutta miltä tuntukaan kun näin taakseni ja kun mun ihan löysä, suorastaan vaahtoava kakka valu sinne ammeen pohjalle. Pakko oli kokeilla sormella ensin sitä ja sitten koko kädellä. Kävin istumaan sinne ammeeseen ja annoin pissan tulla päälle, hieroin samalla kakkakädella pimpinkarvoja.

Nyt sit todellakin mietityttää et oonko ainoo nainen, joka tälläsestä vois olla kiinnostunu??? Ja voiko löytää kenties miehen, jonka kanssa tällästä uskaltas jossain muodossa kokeilla?? Ainakin nyt tuntuu siltä etten halua esim. Tuntuu kyllä enemmän kuin oudolta, että tällänenkin puoli musta löytyi!

Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa. Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Eikö oikeesti ole ketään muita naisia?? Okei, olen siis outo. Ja sulle Juuu, kiitos tarjouksesta, mutta kuten kerroin ei minua kiinnosta ainakaan tällä hetkellä muiden kakka ja pissa.

Kyllä on mahdollista löytää mies, jonka kanssa tuollaista voisi ainakin jossain muodossa kokeilla. Miten haluaisit ottaa yhteyttä? Täällä olis mies joka haluaisi katsella kun nainen kakkaa. Voi voi tyttökulta uloste on vain ulostetta ja kuuluu viemäriin jossa se ei pääse aiheuttamaan vahinkoja. Koska ihmisuloste on yksi mailman vaarallisimpiin aineisiin kuuluva aine,vahvan ja vastustuskykyisen bakteerikantansa ansiosta.

Kiekko menee helposti paikoilleen ja sen saa helposti pois kun tarvitsee. Poishan sen tarvitsee ottaa silloin, kun pesee tuon, kun vaihtaa toiseen kiekkoon tulevaisuudessa ja kun tipauttaa kakat pönttöön.

Ellet sitten tässä vaiheessa jatka kakkojen keruuta bioskaan?! Kissan rakenne huomioituna pissa ja kakka tulee tuohon keskelle, olipa sitten iso tai normikokoinen kissa. Itse en pennuille lähtisi pönttöä opettamaan, kun ovat niin arvaamattomia vielä muutenkin. Meillä kuitenkin on kaksi aikuista kissaa, joten turvallisin mielin olen tätä treenaamassa heille.

Meillä jo noin viikon-ellei pari testattiin puupellettejä hiekkikseen, sillä pojille se puupelletti oli uusi juttu. Tai no, sen kerran mitä aikaisemmin oli, mutta ei ihan äskettäin. Hiekalla siis ovat olleet ja kristallihiekalla tänne asti.

Siksi ekana laitettiin hiekka- ja pellettisekoitusta hiekkikseen, jotta haju ja tuntuma tulisi tutuksi. Nyt pelletit ovat tuttuja, ja ainoa uusi asia on Litter Kwitter ja se, ettei hiekkistä enää ole tarjolla. Täytimme punaisen renkaan kokonaan pelleteillä, koska tosiaan tästä pitää tehdä kissoille turvallinen ja miellyttävä kokemus, eikä pelottavaa, vaikeaa. Hippunen kissanhiekkaa on tuossa hajua antamassa seassa, jotta kissamme ymmärtävät, että tässä se "uusi hiekkis" nyt on.

Lattiallakin rengas toimii ihan hyvin, eli ei keikkaa kissan alla! Koska reunoja ei ole juurikaan, on pellettisotkua nyt ympäri kylppäriä tässä vaiheessa. Siksi matot on rullattu pois ja Litter kwitter sijoitettu niin, että helppo on pestä lattiakin. Itseasiassa aloitimme ihan samasta paikasta, missä hiekkikset olivat. Siitä sitten hivutamme Litter kwitteriä lähemmäs ja lähemmäs pönttöä. Kissaa ei saa torua, jos tekee nyt lattialle kakat ja pissat, sillä tämä on niin outoa vielä alkuun heill.

Sen sijaan pelleteille voi laittaa hieman kissanminttua houkuttimeksi ja jos ja kun kissa käy tarpeillaan tuossa, niin palkitaan namilla tai hyvittelyillä. Osoitetaan, että toimi todella mallikkaasti! Etsi Toggle navigation Valikko. Haluisin päästä kokeilemaan, mun luona kylppärissä voitais leikkiä pissalla ja kakalla.

Jos kiinnostuneita löytyy niin mailia: Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä? Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa.

Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia.

Nettikauppa pissa ja kakkaleikit -

Pakko oli kokeilla sormella ensin sitä ja sitten koko kädellä. Pissa- ja kakkaleikit saattavat nostaa ensimäiseksi kysymysmerkin otsallesi tai vetää otsanahan kurttuun. Kakkaaminenhna on suurimpia nautintoja, itse tykkään katsella joskus pissavien ja kakkaavien naisten videoita esim. Sex machine eli panokone. nettikauppa pissa ja kakkaleikit Ilman sitä pilleriäkin laihtuisi niillä ohjeilla! Pyörähdellessään ripein askelin keittiöpuuhissaan saivat molemmat kädet silloin tällöin tuntea, mitä on, kun kiloinen rouva tallaa korolla sormelle tai kämmenelle. Onko kellään kokemusta panokoneista? Mistä löytäis miehen joka haluais palvoa mun persettä? Tähän saakka toista ei ole voinut saada ilman toista. Tai no, sen kerran mitä aikaisemmin oli, mutta ei ihan äskettäin.

Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Haluisin päästä kokeilemaan, mun luona kylppärissä voitais leikkiä pissalla ja kakalla. Jos kiinnostuneita löytyy niin mailia: Sex machine eli panokone Mitä ajatuksia panokoneet herättävät teissä?

Tallottavan unelmapannari Annoin muutama päivä sitten vaimolle kunnon nuolentasession ja palkkioksi sain reipasta tallontaa. Haluaisin alistaa miestä perseelläni Haluaisin istua miehen naamalla ja alistaa, kiihottaa niin kauheesti jo ajatuski. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Voi voi tyttökulta uloste on vain ulostetta ja kuuluu viemäriin jossa se ei pääse aiheuttamaan vahinkoja. Koska ihmisuloste on yksi mailman vaarallisimpiin aineisiin kuuluva aine,vahvan ja vastustuskykyisen bakteerikantansa ansiosta.

Ja sekö olisi sallittua laskea viemäristä alas? Älä nyt tyyppi unta näe Tietysti haluan hoitoon, että voin sitten komealle lääkärille ylpeänä kertoa eroottisen tarinan kuinka kaikki sai alkunsa siitä kun piehtaroin ja ryvin omassa paskassani! Kyllä se komea lääkäri sinun eroottiselle sairaloiselle tarinalle yrjöää. Sinun ei pidä kuvitella että kukaan terveen seksuaalisuuden omaava mies kokisi tuonlaisen käytöksen libidoaan kiihoittavana.

Hei minä haluaisin että pissit ja kakannat minun suuhun. Minä olen kauan nauttinut siitä kun kakat tulevat housuihin tai vaippaan tai kylppärissä. Orgasmi moninkertaistuu, kun masturboidessa annan kakan tulla vaippaan tai housuihin.

Onhan noita kakkasivuja netti täynnä, ei kai niitä olisi ellei löytyisi harrastajiakin. Olisi mukavaa kokeilla kakka- tai pissaleikkejä. Varmaan aika harvassa on miehet jotka asiasta ovat kiinnostuneet, mutta aivan varmasti niitäkin löytyy. Onko ne sitten täysjärkisiä, jää sinun päätetäväksi ja omalle vastuullesi. Kakkaaminenhna on suurimpia nautintoja, itse tykkään katsella joskus pissavien ja kakkaavien naisten videoita esim. Minulla on myös vaippafetissi joka juontuu jo lapsuudesta, ja tykkään pitää toisinaan vaippaa seksuaalisessa kiihottumismielessä.

Viime viikko oli hieman hektinen joten katsoin ansainneeni hieman hellyyttä ja pukea päälleni Liberon Night Comfortin kokoa 10 joka on juuri sopiva itselle. Mielijohde tulee yleensä yllättäen kun selailee sängyssä puhelinta ja sormi eksyy videoihin pissaavista naisista.

Pyrin ajoittamaan sen kun muutenkin on aikomus harrastaa omaa kivaa. Käsittämättömän kiehtovaa on erityisesti jos naisen pikkuhousuista paljastuu samalla söpö terveyssuoja. Viime viikolla siis yöpuu aikaan puin vaippahousun päälleni ja kun viime vessakäynnistä oli jo tovi niin sängynreunalla seisten päästin pissat siihen nautilloisina suihkeina samalla silmäillen jonkun videon naisen feminiinisiä ja sensuelleja muotoja. Olen luonnollisesti myös kokeillut kakata vaippoihin ja se vapauden tunne Mielikuvitukseni on myös erittäin hyvä ja fantasioin usein olevani nainen kastelutoimituksen aikana, joskus on ollut vaipan päällä tilaamani väljät ja hipstermalliset pallokuvioiset naisten pikkuhousut.

Eikä siinä vielä kaikki, olen myös hankkinut Alice in Wonderland party-dress mekkoasun polvisukkineen ja hiuspantoineen jonka ensi kertaa päälle pukiessani em. Olin melkein lähdössä ulos pihalle asu päällä näyttäen onneani. Olen aina ollut feminiininen luonteeltani, ja sisäisesti olen kai nainen, mutta joka on rajoittunut tällaisiin salaisiin leikkeihin.

Tiedän ja olen aina tiennyt mistä pidän ja tavalla tai toisella olen sen myös toteuttanut. Anteeksi tällainen henkilökohtainen avautuminen ja ei ehkä asianmukaiseen ketjuun, tai oli tarkoitus avata aiheesta omakin, mutta jos tunnet pitäväsi "leikistäsi" niin ole onnellinen vain löytämästäsi ilosta.

Haavenani, ehkä tavoitteenakin, on ollut löytää myös "leikkikaveri". Vastaa alkuperäiseen viestiin Nainen ja kakkaleikit! Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa.

Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

2 thoughts on “Nettikauppa pissa ja kakkaleikit

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *